ΛΑΡΙΣΑ

Οικόπεδο – Υγειονομική «βόμβα» έξω από τη Λάρισα (φωτο)

Για ένα οικόπεδο που αποτελεί υγειονομική «βόμβα» στη Γιάννουλη της Λάρισας κάνει λόγο αναγνώστης με επιστολή – καταγγελία που απέστειλε στο onlarissa.gr.

Τονίζει πως ο ιδιοκτήτης το έχει παρατήσει στο έλεός του με παρατημένα σάπια αντικείμενα στο εσωτερικό του, και πεταμένα αντικείμενα έξω από αυτό, στον κοινόχρηστο χώρο του πεζοδρομίου, ενώ εντός του οικοπέδου έχει εγκαταλείψει ουσιαστικά και ένα ταλαιπωρημένο σκύλο τον οποίο φροντίζουν να ταΐζουν οι περίοικοι.

Ο αναγνώστης του onlarissa.gr, επιδιώκει με την κάτωθι επιστολή να αφυπνίσεις τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν του θέματος, καθώς η συγκεκριμένη κατάσταση είναι ανυπόφορη για τους κατοίκους της περιοχής.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αυτή είναι η απαράδεκτη κατάσταση ενός εγκαταλελειμμένου οικοπέδου στην Γιάννουλη Λάρισας (Βυζαντίου και Σόλωνος γωνία).

Ο ιδιοκτήτης έχει μετακομίσει μόνιμα και το οικόπεδο πλέον έχει μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα και σίγουρη εστία πυρκαγιάς καθώς υπάρχουν παρατημένα αυτοκίνητα, βαρέλια, ξύλα, παλιά και σάπια μηχανήματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Και επειδή ο χώρος του οικοπέδου μάλλον δεν είναι αρκετός, υπάρχουν παρατημένα δεκάδες τελάρα εκτός των ορίων του και στο κοινόχρηστο πεζοδρόμιο.

Τέλος, επειδή μάλλον όλα αυτά που βρίσκονται μέσα στο οικόπεδο είναι τεράστιας οικονομικής αξίας(!!!), ο ιδιοκτήτης έχει φέρει και παρατήσει στη τύχη του έναν σκύλο, ο οποίος δεν λαμβάνει καμία άλλη φροντίδα πέρα από λίγο φαγητό και νερό που του εξασφαλίζουν περιστασιακά οι γύρω κάτοικοι.

Υπάρχει άραγε κάποιος υπεύθυνος να μεριμνήσει και να επιμεληθεί της κατάστασης ή, τελικά, στην Ελλάδα μπορεί όντως κανείς να κάνει ό,τι θέλει;».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες