ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού για πρώτη φορά στη Λάρισα! Ξεκινάει σήμερα το Larissa Street Food Festival 

Τo Larissa Street Food Festival 2019 είναι γεγονός! Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας από σήμερα Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στον Μύλο του Παππά.

To φεστιβάλ,που έχει γίνει θεσμός σε όλη την Ελλάδα, φτάνει, μετά από πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χαλκίδα, Ξάνθη, Τρίκαλα και Βόλο, στη Λάρισα για ένα… χορταστικό τριήμερο!

Μια δυναμική συνεργασία της πιο γευστικής ομάδας της χώρας, την Soulfood Thessaloniki, με την τοπική Unexplored Land, μια εταιρεία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το Larissa Street Food Festival έρχεται για να μας ταξιδέψει με αρώματα και γεύσεις. Κλασικές και εξωτικές προτάσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες και κοκτέιλ ή δροσερές μπίρες…

O Μύλος του Παππά, εκτός από γεύσεις και κόσμο, αναμένεται να γεμίσει με διασκεδαστικές δράσεις για όλους. Μουσικές επιλογές από Djs, συναυλίες και δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

Μαζί μας, για τρεις μέρες, οι πιο γνωστοί εκπρόσωποι του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές.

Είσοδος ελεύθερη.

Ώρες λειτουργίας:
Σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου από 18.00 έως 00.00
Αύριο, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από 12.00 έως 00.00
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου από 12.00 έως 00.00

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες