ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τρίκαλα: Πωλείται για… 3,5 εκ. € το Olympia Mall στο Αγναντερό

Σε πλειστηριασμό βγάζει η Ελληνική Τράπεζα μέσω της APC το εμπορικό κέντρο της περιοχής μας.

Το Olympia Mall κατασκευάστηκε και λειτούργησε για περίπου 2 χρόνια (2007-2009) και έκτοτε λόγω και της κρίσης που ακολούθησε έμεινε ένα φάντασμα στην καρδιά του κάμπου. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 3,5 εκ. €!!!

Το ακίνητο περιγράφεται ως εξής:

Το ακίνητο:

Ισόγειο
Καταστήματα, κοινόχρηστοι & βοηθητικοί χώροι
17,138 τ.μ.

Εμβαδόν:

  • Δομημένη επιφάνειας: 18.740m²
    •Εμβαδόν γης: 117.310m²

Περιγραφή Ακινήτου

Η γη στην οποία το ακίνητο έχει χτιστεί είναι επί το πλείστο περιφραγμένη και παρέχει αρκετό χώρο στάθμευσης ακόμα και για τις πιο απαιτητικές χρήσεις της ιδιοκτησίας. Ένα τμήμα της γης είναι ακόμη ελεύθερο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το κτήριο περιλαμβάνει χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπεραγορά, εμπορικό κέντρο, καταστήματα εστίασης όπως εστιατόρια και καφέ, κοινόχρηστους χώρους, γραφεία, τουαλέτες, αποθηκευτικούς χώρους και μηχανολογικούς χώρους.

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης, συστήματα πυρόσβεσης, συστήματα συναγερμού και εξωτερικό φωτισμό. Επί του παρόντος, οι εγκαταστάσεις παρακολουθούνται επί 24ωρου βάσεως.

Οι περιοχές λιανικής πώλησης του κτηρίου παρέχουν ευρύχωρους πεζόδρομους και χώρους αναψυχής.

Ορισμένα τμήματα του κτηρίου χρειάζονται ανακαίνιση αλλά σε γενικές γραμμές το κτήριο κατασκευάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες