ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γιώργος Στεργίου από Λάρισα: «Η πολιτική Μητσοτάκη είναι αυτή των πολλών»

Την πεποίθηση ότι η πολιτική του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη εκφράζει τους πολλούς και όχι τους λίγους εξέφρασε ο νεοεκλεγείς γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος κ. Γιώργος Στεργίου το απόγευμα της Δευτέρας από τη Λάρισα.

Ο κ. Στεργίου βρέθηκε στην πόλη μας έχοντάς την ως πρώτο σταθμό στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή για τη χώρα», τόνισε ο κ. Στεργίου  συμπληρώνοντας πως ναι μεν σε αυτό αποτυπώθηκε η απογοήτευση του κόσμου για την πολιτική Τσίπρα, αλλά ταυτόχρονα η εκλογή Μητσοτάκη ήταν αυτή που έδωσε στη ΝΔ το υψηλό της ποσοστό, εκλογή η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είχε κινηματικό χαρακτήρα.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση που άσκησε η ΝΔ πριν της εθνικές εκλογές ανέφερε πως αυτή δεν αναλώθηκε σε στείρα αντιπαράθεση αλλά απευθύνθηκε στη λογική των πολιτών, κερδίζοντας ψηφοφόρους που τους εμπιστεύθηκαν για πρώτη φορά.

Συνεχίζοντας ο κ. Στεργίου μίλησε για τα έργα της ΝΔ στη σύντομη περίοδο της διακυβέρνησής της τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν το Επιτελικό Κράτος, την κατάργηση του ασύλου, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ αλλά και τη λειτουργία του 112, κάτι που όπως είπε έπρεπε να είχε συμβεί από το 2015.

Σημαντική παραμένει για τη ΝΔ και η συνεχής επικοινωνία με τους πολίτες με σκοπό τη διαμόρφωση σύγχρονων και ρεαλιστικών προτάσεων.

Ερωτηθείς για την αξιοποίηση του Μητρώου Στελεχών τόνισε πως σίγουρα αποτελεί μια βάση αξιοποίησης προσωπικού για να επανδρώσει τον κρατικό μηχανισμό, τονίζοντας παράλληλα όμως πως δεν μπορεί να αποτελεί τη μόνη δεξαμενή αξιοποίησης.

Τον κ. Στεργίου προλόγισαν ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των στελεχών της ΝΟΔΕ, στην οποία συμμετείχε και ο νεοεκλεγείες γραμματέας της ΠΕ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης / Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες