ΛΑΡΙΣΑ

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή στην Ελασσόνα – Δείτε φωτογραφίες

Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο στην αίθουσα του θεάτρου “Βασιλείου Φαρμάκη” και ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ενώ στην ορκομωσία συμμετείχαν παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χαρίτωνα και τα εκλεγμένα τοπικά προεδρία.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου με τον συνδυασμό του “Αλλάζουμε”, ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με τον συνδυασμό του “Ολύμπου Πολιτεία-Πύλη Ανάπτυξης”, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ένας Δήμος Για Όλους” με τους συμβούλους του Δημήτρης Καρανίκας και η “Λαική Συσπείρωση Ελασσόνας” υπό τον Δημήτρη Αβρανά έδωσαν το παρόν στο κατάμεστο θέατρο και έδωσαν όρκο να υπερασπιστούν τον Δήμο Ελασσόνας και την λειτουργία του και να υπηρετήσουν τους πολίτες αυτού.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην δήμαρχοι Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος και Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, εκπρόσωποι του Δασαρχείου, της Πυροσβεστικής καθώς και πλήθος πολιτών.

Πηγή: radioelassona.gr / Του Ανδρέα Νικούλη

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις