ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το 90% αγγίζει η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Σκιάθο – Τι συμβαίνει σε Σκόπελο και Αλόννησο

Υψηλά ποσοστά πληρότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα καταλύματα σημειώνει αυτή την περίοδο, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο νησί της Σκιάθου. Σύμφωνα με τους ειδικούς στον χώρο του τουρισμού η πληρότητα φτάνει ακόμα και το 90%, με την κίνηση να αυξάνεται καθημερινά και να κορυφώνεται από αύριο Δευτέρα έως και τις 20 Αυγούστου.

Οι τιμές στο νησί του Παπαδιαμάντη είναι για όλα τα βαλάντια, αφού υπάρχουν εξαιρετικά ξενοδοχεία πολυτελείας, αλλά και φθηνά ενοικιαζόμενα δωμάτια για όλους.

Βρετανοί, Σκανδιναβοί, Σέρβοι και Ισραηλινοί φαίνεται οτι είναι οι δημοφιλέστεροι επισκέπτες του νησιού και μεγάλοι θαυμαστές αυτού.

Μεγάλη πύλη εισόδου το αεροδρόμιο του νησιού, το οποίο συνδέει πολλές περιοχές της Ευρώπης με το κοσμοπολίτικο νησί της Μαγνησίας, αλλά και το λιμάνι που εξυπηρετεί κυρίως Έλληνες τουρίστες από τον Βόλο, τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Μαντούδι.

Αθηναίοι, Θεσσαλοί και Θεσσαλονικείς είναι εκείνοι που έχουν ψηλά στη λίστα των διακοπών τους τη Σκιάθο.

Όμως Βόρειες Σποράδες δεν είναι μόνο η Σκιάθος. Εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμοί αποδεικνύονται και η Σκόπελος και η Αλόννησος, με τα ποσοστά πληρότητας των καταλυμάτων να αγγίζουν το 75% και 70% αντίστοιχα σύμφωνα με τους ειδικούς.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες