ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πανελλήνια πρωτοτυπία το νέο «1000 Χείλια» στη Λάρισα! Πρόκειται για Όπερα Διασκέδασης με ολοκαίνουριο concept (φωτο)

Το πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα, «1000 Χείλια – New Entertainment FABar» επιστρέφει στη Λάρισα εντελώς ανανεωμένο και με πανελλήνια πρωτοτυπία, καθώς στη νέα του μορφή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα.

Δεν θα θυμίζει σε τίποτα σχεδόν το παλιό concept και τα μόνα που παραμένουν ίδια είναι το δυνατό brand name «1000 Χείλια» και φυσικά ο ιδιοκτήτης του ο κ. Τάκης Ντελής ο οποίος με τις γνώσεις του, καθώς πρόκειται για έναν σπεσιαλίστα της νυχτερινής διασκέδασης, ετοιμάζει κάτι πολύ διαφορετικό και δυνατό για τα δεδομένα όχι μόνο της Λάρισας αλλά και της Ελλάδας. Μαζί του, διατηρώντας ένα μετοχικό πακέτο και ο επίσης γνωστός επιχειρηματίας της πόλης κ. Νίκος Ζαγανίδης.

Το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης θα στεγαστεί στο 5ο χλμ Λάρισας – Φαρσάλων.

Πρόκειται λοιπόν για μια Όπερα Διασκέδασης – Μπαρ Διασκεδαστήριο που αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

Όπως μας εξηγεί ο ίδιος ο κ. Ντελής έχει αναπτύξει μια μελέτη εδώ και δύο χρόνια πάνω στην οποία θα στηριχθεί το όλο concept και πρόκειται για μια ολόκληρη φιλοσοφία η οποία ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να περάσει στους Λαρισαίους, έτσι ώστε να υποδεχθούν με χαρά ένα νέο είδος διασκέδασης στην πόλη.

Το Grant Opening θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 13 Σεπτεμβρίου και αναμένεται με αγωνία. Επίσης, θα λειτουργεί  ένα τριήμερο την εβδομάδα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από νωρίς το απόγευμα.

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες