ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Λάρισα η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων

Στην πόλη της Λάρισας και στο νέο Κολυμβητήριο της Νεάπολης θα φιλοξενηθεί από τις 18 έως 21 Ιουλίου η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων 2019.

Για τη διοργάνωση αυτή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την Περιφέρεια όσο και για τα ίδια τα παιδιά. «Ο Αθλητισμός καλλιεργεί υγιή πρότυπα για τα παιδιά», συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός τονίζοντας πως θα βρεθούν στην πόλη μας εκπρόσωποι 10 κορυφαίων ελληνικών ομάδων όπως είναι μεταξύ άλλων ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟΚ, Ο ΠΑΟ και η Βουλιαγμένη.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος τόνισε πως το πόλο είναι ένα σημαντικό άθλημα για την πόλη της Λάρισας, ενώ μιλώντας για το νέο κολυμβητήριο δήλωσε πως είναι σε θέση να στεγάσει μεγάλους αγώνες και οργανώσεις.

Παράλληλα, για τη διάρκεια εξαγωγής των τελικών θα βρεθούν όπως επισήμανε στη Λάρισα πάνω από 300 άτομα, κάτι που ενισχύει και τον τουριστικό αθλητισμό της πόλης.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας κ. Κώστας Τοπάρης, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης στη Λάρισα, ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων για τη συνεργασία τους.

«Το πόλο της Ελλάδας βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. Στη Λάρισα θα βρεθούν αυτές τις μέρες όλοι οι μελλοντικοί αστέρες του αθλήματος. Είναι σημαντικό να βλέπει κανείς παιδιά γεννημένα το 2006 και έπειτα να πραγματοποιούν τέτοιες επιδείξεις στο νερό. Πρέπει να αγαπήσουμε το πόλο», συμπλήρωσε.

Το παρών στη συνέντευξη έδωσαν και αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ.κ. Νίκος Λιούπας και Βασίλειος Πινακάς.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης/ Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες