ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού ξεσήκωσε τη Λάρισα – Η κορύφωση έγινε στο Κηποθέατρο (φωτο-βίντεο)

Η γιορτή ξεκίνησε από το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, ενώ η κορύφωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, εκεί όπου χιλιάδες Λαρισαίοι χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στους χορευτές όλων των χωρών που συμμετείχαν στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Το φεστιβάλ διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης και έδωσε την ευκαιρία στους Λαρισαίους να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα υψηλής τεχνικής σε μια παράσταση που στόχο είχε να δώσει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να γνωρίσουν την παράδοση και τον πολιτισμό μακρινών χωρών από Αμερική, Ασία και Αφρική αλλά και από όλο τον κόσμο.

Στην παράσταση συμμετείχαν 150 ξένοι χορευτές και 80 χορευτές του Συλλόγου ΦΙΛΠΑ. Έλαβαν μέρος επίσης χορευτικά από τη Βραζιλία, την Παραγουάη, τον Παναμά, την Κένυα, τη Σερβία.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού αποτελεί σταθμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και υπάρχει η φιλοδοξία να γίνει θεσμός. Διοργανωτής της εκδήλωσης ο κ. Τσιπλακούλης Γιώργος. Σύμβουλοι Διοργάνωσης : Forthright Agency.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες