ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πανελλαδική πρωτιά για μαθητή του ΓΕΛ Βελεστίνου

Πανελλαδική πρωτιά κατάφερε και πέτυχε μαθητής του ΓΕΛ Βελεστίνου , που αρίστευσε πετυχαίνοντας το απόλυτο άριστα σε Μαθηματικά και Φυσική.

Μάλιστα η διευθύντρια και οι καθηγητές του ΓΕΛ Βελεστίνου εξέδωσαν συγχαρητήρια επιστολή , στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι «η Διευθύντρια & ο Σύλλογος του ΓΕΛ Βελεστίνου νιώθουν την επιθυμία να συγχαρούν δημόσια τον μαθητή του σχολείου Απόστολο Μπατακόγια του Βασιλείου για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών (2ο Επιστημονικό Πεδίο), ο οποίος αρίστευσε συγκεντρώνοντας 18.860 μόρια και πέτυχε το απόλυτο άριστα (100/100) σε δύο παραδοσιακά δύσκολα μαθήματα, Μαθηματικά και Φυσική.

Τα δύο 20άρια στα Μαθηματικά και τη Φυσική καθιστούν το σχολείο του, ως δημόσιο σχολείο, υπερήφανο για την πανελλαδική πρωτιά του, καθώς αυτά συνοδεύονται από το ανάλογο ήθος του παιδιού. Παράλληλα, ο Σύλλογος συγχαίρει και όλους τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης που παραδοσιακά, για πολλοστή συνεχή χρονιά, κρατούν τον πήχη ψηλά, με ποσοστό επιτυχίας 85/100 στις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες