ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ένα ζευγάρι πίσω από 15 κλοπές σε καταστήματα σε Λάρισα και άλλες πόλεις της Ελλάδας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνολικά 17 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου και μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού του για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, εξακριβώθηκε οι δύο συνεργοί, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 18-10-2018 έως 12-12-2018 σε Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Κόρινθο, Γρεβενά και σε περιοχές της Αττικής, της Πέλλας, της Χαλκιδικής και της Ηλείας συνολικά 15 περιπτώσεις κλοπής και 2 απόπειρες σε καταστήματα, κατά τις οποίες αποκόμισαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, η αξία των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών και κοσμημάτων ανέρχεται στα 67.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της άγνωστης συνεργού, καθώς και για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις