ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος σύντροφος του συνιδρυτή του οίκου μόδας «Nikos – Takis», το σύμφωνο συμβίωσης και τα εξώδικα

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στο γνωστό οίκο μόδας «Nikos-Takis» με εξώδικα και δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ρομίνας Ξυδά, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί Σου», ο Νίκος Τσιμπίλης, ένας εκ των δημιουργών του θρυλικού οίκου μόδας, «Nikos Takis» έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010 αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία και μια διαθήκη –«αντίγραφο» των όσων έλεγε στον Τάκη Καραμπόζα, το συνέταιρό του από την Κοζάνη.

Ο 81χρονος Τάκης συνάπτει το καλοκαίρι του 2016 σύμφωνο συμβίωσης με τον 49χρονο Χάρη, μετά από 30 χρόνια σχέσης. Ο Χάρης Τσιάρας από το Στόμιο Λάρισας , πρώην ΟΥΚάς είχε γνωρίσει μέσα στο μονάδα το Νίκο κι από τότε όλη η ζωή του συνδυάστηκε με τον οίκο μόδας, που έχει ντύσει γυναίκες όπως η Λίζ Τέιλορ, η Τζάκη Ωνάση, η Λίντα Έβανς, η Μαρία Κάλλας, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2018 ο Χάρης λαμβάνει από τον Τάκη εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λύση του συμφώνου συμβίωσης υπογεγραμμένη από κάποιον δικηγόρο της Κοζάνης. Στη συνέχεια, ο Χάρης επιδίωξε να επικοινωνήσει με τον Τάκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2019 ο Χάρης πήρε μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ο Τάκης ζητούσε από το δικαστήριο να διαταχθεί η αποχώρησή του από το διαμέρισμα της Αρδηττού, όπου συζούσαν και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία θα ρυθμιστεί προσωρινά η παραχώρηση αποκλειστικά στον ίδιο, καθώς και η προσωποκράτησή του για ένα έτος με ποινή 3.000 ευρώ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 20 Ιουνίου. Ο Τάκης Καραμπόζας έκανε λόγο για παράνομη ιδιοποίηση 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης για σκευωρία εις βάρος του με τη βοήθεια του Κ.Δ. και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του για να φύγει από τη μέση της περιουσίας. Η δικαστική απόφαση πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις