ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τραγική τουλάχιστον η συμπεριφορά καταστηματάρχη στη Λάρισα σε κοπέλα με κινητικά προβλήματα (φωτο)

Στην σύγχρονη Λάρισα του 2019, σε μια πόλη που θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι και από πολλούς γίνεται πραγματικά αγώνας γι’ αυτό, υπάρχει και η πολύ μικρή (ευτυχώς, πολύ μικρή μερίδα) ανθρώπων που δεν πρόκειται να εκπολιτιστούν ποτέ, διότι η αγωγή τους είναι τέτοια που μόνο οίκτο μπορεί να προκαλέσει.

Αναφερόμαστε σε θλιβερό, πραγματικά περιστατικό που δεν τιμά κανέναν στην πόλη στην οποία ζούμε, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο κέντρο της Λάρισας με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν καταστηματάρχη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους: Την Τετάρτη το βράδυ παρουσίαζε στο Λίντο το βιβλίο του ο γνωστός ηθοποιός – συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας. Μια φανατική του αναγνώστρια από την Λάρισα θέλησε για μια ακόμη φορά να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού συγγραφέα.

Με μεγάλη της έκπληξη όμως αναχωρώντας από το σημείο της εκδήλωσης, η Λαρισαία, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και μετακινείται με ειδικό αμαξίδιο, το οποίο είχε σταθμεύσει δίπλα από το Λίντο, βρήκε στο αμαξίδιο της αυτά τα δύο σημειώματα που βλέπετε στην φωτογραφία:

Μια φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ίδια η κοπέλα, αλλά και ο συγγραφέας – ηθοποιός που βρέθηκε για την εκδήλωση στη Λάρισα.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Πραγματικά λίγη ανθρωπιά στις μέρες δεν βλάπτει….

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες