ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πλήθος κόσμου στην βραδιά επικοινωνίας της ΝΟΔΕ με Ζαχαράκη και Βόζεμπεργκ στη Λάρισα – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

«Βάφτηκε»… γαλάζιο το βράδυ της Πέμπτης το «Φρούριο» για τη βραδιά επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας με καλεσμένες την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Ζαχαράκη και την Ευρωβουλευτή της Νέα Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σε δηλώσεις της η κ. Ζαχαράκη τόνισε πως η αίσθηση από κάθε μέρος που επισκέπτεται είναι πως υπάρχει μια γλυκιά και ήρεμη αισιοδοξία για όλους τους Νεοδημοκράτες και πως την 7η Ιουλίου θα δοθεί η συνέχεια του πρώτου μηνύματος που έστειλε ο ελληνικός λαός μέσα από την κάλπη των ευρωεκλογών.

«Θα ολοκληρώσουμε το μήνυμα το οποίο έδωσαν για την πολιτική αλλαγή, οι ίδιοι προκάλεσαν τις εθνικές εκλογές και τους καλώ την 7η Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό το βήμα», επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους απείχαν από τις εκλογές «να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για αυτούς».

Με τη σειρά της η κ. Βόζεμπεργκ μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές τόνισε πως είναι οι πιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση έως σήμερα, με την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας να αποτελεί για την ίδια προϋπόθεση ώστε να πάει η Ελλάδα μπροστά και να αλλάξει σελίδα.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην εφαρμογή ενός προγράμματος που θα αφορά τους νέους αλλά και όλους τομείς από τους επλήγησαν οι Έλληνες τα χρόνια της κρίσης. «Έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, απόλυτα κοστολογημένο με χρονοδιαγράμματα, εφαρμόσιμο, το οποίο θα βοηθήσει τους νέους ανθρώπους για να βρούνε θέσεις εργασίας. Μια οικονομική πολιτική που μπορεί να πάει την οικονομία μπροστά».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν βουλευτές, πολιτευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος τοπικών «γαλάζιων» στελεχών.

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης/ Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες