ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης απαντά σε Καπετάνο: Οι αγρότες έχουν ζήσει στο πετσί τους τι σημαίνει εγκατάλειψη και εμπαιγμός

Δήλωση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψηφίου βουλευτή Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» κ. Βασίλη Κόκκαλη:

Πολλές φορές ο ευσεβής πόθος απέχει μακράν από την πραγματικότητα και μάλλον αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας, αν κρίνει κανείς από τη χθεσινή του δήλωση.

Εκπροσωπώντας το πολιτικό κατεστημένο που χρεοκόπησε τη χώρα και έστειλε τους Έλληνες στη δίνη των μνημονίων, έχει την αίσθηση πως ο ίδιος και το κόμμα του επήλθαν από παρθενογένεση σε μία χώρα που το ρολόι άρχισε να μετράει στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Πλανάται πλάνη οικτρά όμως.

Οι πολίτες και κυρίως οι αγρότες του νομού Λάρισας έχουν ζήσει βαθιά στο πετσί τους τι σημαίνει εγκατάλειψη κι εμπαιγμός. Τι σημαίνει να τους αντιμετωπίζουν ως ιθαγενείς που θα εξαπατήσουν με καθρεφτάκια.

Ας βγει μία βόλτα στα καφενεία των χωριών, να μιλήσει με τους ανθρώπους του μόχθου. Να του πουν εκεί οι αγρότες για τις φοροελαφρύνσεις, για τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων που το κόμμα του φόρτωσε στις αγροτικές οικογένειες, για τη θεσμοθέτηση του ακατάσχετου στους τραπεζικούς λογαριασμούς που ο ίδιος ο αρχηγός του ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε και πρότεινε το 2017 τον συμψηφισμό των επιδοτήσεων με τις οφειλές στον ΕΦΚΑ, για τη στήριξη του υγιούς συνεταιρίζεσθαι, των ομάδων παραγωγών, του βαμβακιού που πλέον δε θα έχει τη ντροπή της «ανοιχτής» τιμής που επί δεκαετίες ανέχονταν η Νέα Δημοκρατία.

Σ’ αυτές τις στιγμές λοιπόν, η σιωπή είναι χρυσός. Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλούν ποτέ για σχοινί.

Κι επειδή σπεύδει να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, θα του θυμίσω πως το ίδιο έκανε μόλις προ μερικών εβδομάδων, όταν προεξοφλούσε νίκες των κομματικών υποψηφίων του, στους δήμους Λαρισαίων, Αγιάς και Ελασσόνας. Ας κάνει λίγη υπομονή να συγκρίνουν οι πολίτες το έργο, το πρόγραμμα και να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς που τους έβγαλαν από τα μνημόνια και σ’ εκείνους που τους χρεοκόπησαν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις