ΛΑΡΙΣΑ

Στα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Βερδικούσια ο Κ. Αγοραστός

Στη Βερδικούσια Ελασσόνας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Παλιαμπελιά έως τη διασταύρωση του δρόμου Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς. Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Αγροτικής Οδοποιίας» της Περιφέρειας Θεσσαλίας με προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν από την  Περιφέρεια  Θεσσαλίας οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλια έως τη διασταύρωση στη θέση «Βαρκός». Έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου, προϋπολογισμού 426.800 ευρώ και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης. Ενώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει παραδοθεί  ο δρόμος Βερδικούσια- Λογγά, προϋπολογισμού 7,8 εκατ. ευρώ. Παράλληλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόκειται να παραδοθούν άμεσα δυο νέα αθλητικά έργα που αφορούν στην αναβάθμιση της σχολικής αυλής του Γυμνασίου Βερδικούσιας και στην ανακαίνιση και βελτίωση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Τα δυο έργα εντάσσονται στο πρόγραμμα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας, με συνολικό προϋπολογισμό 500.000 ευρώ. Ο κ. Αγοραστός συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Παιδή και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βερδικούσιας Κώστα Τέτσιλα.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το δήμο Ελασσόνας στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της υπαίθρου με έργα ουσίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Παλιαμπελιά έως τη διασταύρωση του δρόμου Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς και το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλια έως τη διασταύρωση στη θέση «Βαρκός» ενώ Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει παραδώσει το νέο δρόμο  Βερδικούσια- Λογγά. Σύντομα παραδίδουμε δυο αθλητικά έργα που αφορούν την αναβάθμιση της σχολικής αυλής του Γυμνασίου και την ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Είναι έργα χρήσιμα που συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ενώ δημιουργούν συνθήκες ασφαλούς άθλησης για τους νέους της περιοχής» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες