ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τάσος Πετρόπουλος από Λάρισα: «Να αλλάξουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ για το ν. Λάρισας - Εγκαινιάζει εκλογικό τη Δευτέρα

Ανοιχτή γενική συνέλευση παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο, με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τάσο Πετρόπουλο.

Λίγο πριν την εισήγηση του υφυπουργού ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Πέτρος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θα ανοίξει εκλογικό κέντρο στην οδό Πατρόκλου, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Παράλληλα τόνισε πως πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές στο νομό Λάρισας.

Ξεκινώντας την εισήγησή του ο υφυπουργός τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κάτι για το οποίο δήλωσε αρκετά αισιόδοξος ότι μπορεί να συμβεί, συμπληρώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να συνεχίσει τον πολιτικό σχεδιασμό που ακολούθησε με πίστη και προσήλωση».

Συνεχίζοντας επισήμανε πως στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ανεκόπη η πτωτική πορεία των οικονομικών απωλειών για τα νοικοκυριά και ξεκίνησε η ανάπτυξη της οικονομίας, συμπληρώνοντας πως «όλα τα κοινωνικά στρώματα πρέπει να βάλουν πλάτη για να μην πάει η χώρα πίσω».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης/ Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες