ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αναλυτικά αποτελέσματα στο δήμο Λαρισαίων: Καλογιάννη ψήφισε αναφανδόν η πόλη

Με απόλυτη κυριαρχία και στα 11 εκλογικά διαμερίσματα στο δήμο Λαρισαίων, αλλά και μετριάζοντας απώλειες και καταγράφοντας κέρδη στα χωριά, σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών, ο Απόστολος Καλογιάννης πέτυχε χθες την επανεκλογή του με χαρακτηριστική άνεση.

Συγκεκριμένα, ο επανεκλεγείες δήμαρχος που στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει στα 10 από τα 11 εκλογικά διαμερίσματα στην πόλη, κατάφερε το ίδιο και στο ενδέκατο (το 8ο) εκεί όπου είχε βραχεία κεφαλή η κ. Καραλαριώτου. Η διαφορά μάλιστα εκτοξεύτηκε σε πάνω από 20 ποσοστιαίες μονάδες στα 2ο, 3ο και 10 εκλογικό διαμέρισμα, με την εικόνα του νυν δημάρχου πάντως να είναι κυριαρχική παντού.

Σημαντική βελτίωση των ποσοστών όμως πέτυχε η “Συμπαράταξη Λαρισαίων” και στα χωριά του δήμου. Συγκεκριμένα, ενώ στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει μόνον στην Κοιλάδα, στη χθεσινή ψηφοφορία κατάφερε την πρωτιά σε Γιάννουλη και Ραχούλα, μειώνοντας παράλληλα την ψαλίδα και σε αρκετά άλλα.

Στον αντίποδα, η κ. Καραλαριώτου επικράτησε μόνον στα παρακάτω χωριά του δήμου: Αμυγδαλέα, Ελευθεραί, Κουτσόχερο, Λουτρό, Μάνδρα, Τερψιθέα και Φαλάνη.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στο δήμο Λαρισαίων:

Α.Ρ.

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις