ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προεκλογικό αγώνα από την …Ολλανδία κάνει ο Κώστας Καλαμπάκας (φωτο)

Συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας

Για τον Κώστα Καλαμπάκα υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Κώστα Αγοραστού ο προεκλογικός αγώνας τελείωσε νωρίς.

Και αυτό γιατί μερικά 24ώρα πριν ολοκληρωθεί επισήμως η προεκλογική περίοδος με την ιδιότητα του φυσικοθεραπευτή – μέλος του επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας του ποδοσφαίρου αναχώρησε για την Ολλανδία όπου το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζετε για τα ματς του EURO 2020 που θα γίνουν αρχές Ιουνίου.

Έτσι ο  Κώστας Καλαμπάκας δίνει από μακριά τα τελευταία 24ώρα της προεκλογικής περιόδου τη μάχη του για τις περιφερειακές εκλογές πιστεύοντας ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα και όσο το επέτρεπαν οι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την εκλογή του στο περιφερειακό συμβούλιο της Θεσσαλίας.

«Όταν κάτι το αγαπάς και θέλεις να το κάνεις με την καρδιά σου, τότε βρίσκεις τον χρόνο» λέει απαντώντας στο ερώτημα πως μπορεί να συνδυαστούν ολ’ αυτά ώστε ο προεκλογικός αγώνας να έχει θετική έκβαση για τον ίδιο.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα τραβήχτηκαν χθες στην Ολλανδία όπου όλα τα μέλη του team της Εθνικής Ομάδας του ευχήθηκαν για την επιτυχία του

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες