ΛΑΡΙΣΑ

Κ. Κολλάτος: Η πλατεία του Πυργετού απόψε έβγαλε τον αυριανό Δήμαρχο

Συγκινημένος στην κεντρική του ομιλία στον Πυργετό ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κολλάτος, τόνισε: «στις ρίζες μου ξαποσταίνω, παίρνω δύναμη και ξεκινώ», συμπληρώνοντας: Μαζί τολμήσαμε, μαζί κερδίσαμε, μαζί συνεχίζουμε.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Κολλάτου στον Πυρεγτό το βράδυ της Παρασκευής:

Φίλες και φίλοι,

Δημότισσες και Δημότες του Πυργετού,

Δημότισσες και Δημότες του Κάτω Ολύμπου.

Αυτή την ώρα, σε αυτόν εδώ τον τόπο, νιώθω βαθιά συγκινημένος. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η σημερινή σας παρουσία εδώ στη γενέτειρά μου.

Είναι μια στιγμή κορύφωσης για μένα.

Στο κλείσιμο των προεκλογικών μου ομιλιών ξαναγυρνώ στον ΤΟΠΟ μου, στο σπίτι μου!

Είναι αλήθεια ότι ως δήμαρχος 8,5 χρόνια γνώρισα και αγάπησα όλους τους τόπους αυτού του δήμου.

Πιστέψτε με, κάθε μέρος έχει κάτι δικό του να πει…. Κάτι ιδιαίτερο  να προσφέρει στο σύνολο!

Όμως σήμερα, είμαι στον τόπο που γεννήθηκα!

Όμως σήμερα, είμαι ανάμεσα σε πρόσωπα που γνωρίζω από όλη μου τη ζωή.

ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΩ , ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ !

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ και με ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Δεν έβαλα ποτέ διαχωριστικές γραμμές.

Δεν έθεσα αλαζονικά τον εαυτό μου πέρα ή πάνω από αυτό που υπηρετώ.

Γνωρίζετε ότι όποιος και όταν με χρειάστηκε, ήμουν πάντα δίπλα του.

Απόψε ΕΔΩ, εσείς που είστε το ξέρετε καλά.

Κάποιες φορές κατηγορήθηκα ότι έκανα πιο πολλά για τον Πυργετό και τον Κάτω Όλυμπο.

Άλλες φορές κατηγορήθηκα ότι έκανα τα λιγότερα για τον Πυργετό και τον Κάτω Όλυμπο.

Ξέρετε, οι ισορροπίες είναι λεπτές, η ευθύνη μεγάλη και τα προβλήματα πάρα πολλά.

Κατάγομαι από τον Πυργετό, είναι τιμή μου, αλλά είμαι δήμαρχος όλου του Δήμου Τεμπών, και έτσι λειτούργησα.

Με όνειρα, με προσπάθειες, για τον Κάτω Όλυμπο, τον Κίσσαβο, για τη Θάλασσα και για τον κάμπο. Αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης, μου δίδαξαν κάτι σπουδαίο.

Όσο δύσκολο και αν είναι μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά, να αποκτήσουμε ενιαία αυτοδιοικητική συνείδηση,

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΜΕ !

Σας ευχαριστώ λοιπόν για την καταπληκτική σας παρουσία. Μια παρουσία προάγγελος μεγάλης νίκης!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της εκλογικής αναμέτρησης. Μια αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα σημαντική για το Δήμο μας και πιστεύουμε νικηφόρα για τον Συνδυασμό μας, με την υποστήριξη σας.

Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να το πετύχουμε αρκεί να υπάρξει διαρκής αγώνας, ενότητα, συσπείρωση, ενιαία αυτοδιοικητική συνείδηση.

Στόχος μας είναι να παραμείνει ο ενιαίος Δήμος Τεμπών ένα ισχυρό, σύγχρονο, αυτοδιοικητικό κέντρο, αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της περιοχής όσο και όλων των δημοτών.

Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, κοινωνικά δίκαιος με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι στις σκέψεις μας παραμένει η ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για υπέρβαση μικροκομματικών – μικροπολιτικών αγκυλώσεων δίνοντας πρωτοβουλία και λόγο σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας για να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης.

Έτσι με γνώμονα όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και προβλήματα μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων.

Είναι θεμιτό και απόλυτα σεβαστό ο καθένας να έχει την πολιτική του άποψη και θέση.

Όμως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν απαιτείται κομματική προσέγγιση αλλά ήθος των διοικούντων, γνώση και όραμα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί δύο φορές στις εκλογικές αναμετρήσεις για το Δήμο Τεμπών.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ  ΚΑΙ 3Η ΦΟΡΑ!

Σήμερα όμως τίθεται το ίδιο ερώτημα – δίλημμα.

Ο δήμος χρειάζεται να συνεχίσει την πορεία που χάραξε μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, ο δήμος χρειάζεται μια γενναία και τολμηρή Δημοτική Αρχή.

Έχω την τιμή να βρίσκομαι επικεφαλής του Συνδυασμού «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης του Δήμου Τεμπών» που είναι ένας συνδυασμός με όραμα, με γνώση, ένας συνδυασμός με αποτελεσματικότητα.

Έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τη γέφυρα με την επόμενη δημοτική θητεία.

Έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

Έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τον δήμο πολλά βήματα παραπέρα.

Σήμερα μπορούμε να σας αποδείξουμε μέσα από ένα μικρό απολογισμό της θητεία μας αλλά να σας εξηγήσουμε και το όραμα μας.

Η εντολή των δημοτών ήταν να οδηγήσουμε τον δήμο στη νέα πραγματικότητα δημιουργώντας ένα δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ανθρώπινο.

Καταφέραμε :

Να πετύχουμε την έγκαιρη προσαρμογή του δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας του Καλλικράτη

Να οργανώσουμε τις υπηρεσίες του νέου δήμου

Να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου

Να αξιοποιήσουμε προγράμματα ΕΣΠΑ και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία

Να προετοιμάσουμε τις δράσεις εκείνες που πρόκειται να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια τη φυσιογνωμία του δήμου μας.

Και όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και οικονομικά ασφυκτικό περιβάλλον.

Δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε μια καθημερινή μάχη για την βελτίωση των συνθηκών του δημότη σε όλα τα επίπεδα της ζωής του. Να κάνουμε την καθημερινότητα του πιο εύκολη και ανθρώπινη, να δικαιώσουμε την επιλογή του ώστε να μείνει στο τόπο του.

Να θυμίσουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πληγεί βάναυσα τα χρόνια της κρίσης. Σε κανέναν άλλο φορέα της Γενικής Κυβέρνησης δεν έχουν μειωθεί κατά 70% οι επιχορηγήσεις.

Οι δήμοι είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και  μάλιστα οι ΟΤΑ τα χρόνια της κρίσης, είναι ίσως οι μοναδικοί φορείς που παράγουν πλεονάσματα.

Σήμερα ο δήμος είναι οικονομικά εύρωστος, με αυξημένα ταμειακά διαθέσιμα, οικονομική σταθερότητα και πλήρη αξιοπιστία, ενώ στους ισολογισμούς παρουσιάζει καθαρά κέρδη.

Σε στενή συνεργασία με τις οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του δήμου προβήκαμε :

Σε μείωση των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του δήμου.

Σε μείωση των μισθωμάτων για τις υπηρεσίες του δήμου

Σε μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και η εξόφληση των δαπανών από δικαστικές αποφάσεις.

 

Και πιστέψτε με ήταν πολλές οι δικαστικές εκκρεμότητες. Για την οικονομική πορεία του δήμου κρατήστε παρακαλώ δύο νούμερα.

Στην αρχή της δεύτερης θητείας μας την 1/09/2014 το σύνολο των υποχρεώσεων του δήμου ήταν 1.676.658 ευρώ και σήμερα το ποσό έφτασε στις 300.000 ευρώ περίπου. Μείωση 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ενώ τα χρηματικά διαθέσιμα ήταν 1,2 εκατομμύρια ευρώ και έγιναν 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι φανερή η πορεία των οικονομικών δεδομένων του δήμου μας.

Αξιοσημείωτη ακόμη είναι και η έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, όπου κατατάσσει τον Δήμο Τεμπών στην 5η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία κόστος λειτουργίας του δήμου ανά κάτοικο (δηλαδή ποιες λειτουργικές δαπάνες βαρύνουν τον δημότη και εμείς έχουμε την μικρότερη επιβάρυνση), ενώ σημαντική διάκριση έχουμε αποσπάσει και στην εκτέλεση προϋπολογισμού όπου ο δήμος βρίσκεται στην 10η θέση πανελλαδικά.

Ως Δημοτική Αρχή και ως στάση ζωής γενικότερα δεν ανήκουμε σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική ασφυξία με την επιβολή νέων τελών.

Αντίθετα ανήκουμε σε εκείνους που πιστεύουν στην δημιουργία εσόδων από την προσέλκυση επενδύσεων στο δήμο μας, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.

Άποψη μας και θέση μας είναι ότι η ανάκαμψη και ανάπτυξη θα προέλθουν μέσα από τις τοπικές κοινωνίες με έργα ουσίας, άμεσης απόδοσης με υψηλή προστιθέμενη αξία για την τοπική και εθνική οικονομία.

Η οικονομική συγκυρία και η περικοπή των πόρων έστρεψε το ενδιαφέρον μας στην μοναδική χρηματοδοτική πηγή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Όλη αυτή την περίοδο με υπομονή, επιμονή και με άριστο ανθρώπινο δυναμικό καταφέραμε να ωριμάσουμε, να επικαιροποιήσουμε  μελέτες και έργα που αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόνο από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I και II» εγκρίθηκαν έργα και πιστώσεις που αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αυτές τις προτάσεις περιλαμβάνονται έργα οδοποιίας, άρδευσης, αποχέτευσης, ύδρευσης, φραγμάτων, έργα αναπλάσεων, εξωραϊσμοί, ενεργειακή εξοικονόμηση και αναβάθμιση σχολείων, ανάδειξη θρησκευτικού – αρχαιολογικού – ιστορικού τουρισμού, ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Πριν αναφερθούμε σε έργα επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά σε καίρια ζητήματα όπως ο κόμβος του Πυργετού , το θέμα των διοδίων, το οικιστικό, η τράπεζα Πειραιώς, η ΔΕΥΑ Τεμπών.

ΚΟΜΒΟΣ

Σε ένα θέμα που υπάρχει έντονη παραπληροφόρηση είναι το θέμα του Κόμβου στο ύψος του Πυργετού. Γνωρίζουν οι αντίπαλοι μας πως έχει το θέμα, αλλά κωφεύουν προσπαθώντας να εξασφαλίσουν πρόσκαιρα οφέλη με τον λαϊκισμό που τους διακρίνει.

Ακούστε λοιπόν : Η αρχική σύμβαση παραχώρησης του 2007 προέβλεπε ΗΜΙΚΟΜΒΟ. Από την αρχή της θητείας μας διεκδικήσαμε τον ολοκληρωμένο κόμβο και καταφέραμε ΕΜΕΙΣ η νυν Δημοτική αρχή να το εγγράψουμε ως ΝΕΟ ΕΡΓΟ. Η κατασκευή του ολοκληρωμένου κόμβου θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των αναλογικών διοδίων. Αναμένεται η ολοκλήρωση του διαγωνισμού τέλος Αυγούστου, οπότε κάμπτεται η αντίδραση της παραχωρησιούχου που μιλούσε για μείωση εσόδων λόγω της υπογραφής σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο. Για το νέο αυτό έργο έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, υπάρχει περιβαλλοντική αδειοδότηση, έχουν συντελεσθεί οι απαλλοτριώσεις με κατάθεση αρχικής τιμής μονάδας και απομένει η Δημοπράτηση του έργου. Το έργο λοιπόν μπορεί να καθυστερεί πρόσκαιρα αλλά θα πραγματοποιηθεί και θα παραμείνει για όλα τα χρόνια.

Αυτή λοιπόν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΚΟΜΒΟ στο ύψος του Πυργετού!!

ΔΙΟΔΙΑ

Στην αναφορά που έκαναν οι αντίπαλοι μας για την δήθεν ολιγωρία μας στην απομάκρυνση των διοδίων Πυργετού μάλλον πρέπει να βρίσκονται σε σύγχυση.

Εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ για την απομάκρυνση των Διοδίων Πυργετού γιατί έχουν ήδη ακυρωθεί καθώς είτε οι δημότες μας, είτε οι διερχόμενοι έχουν την δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής μέσω της Διασταύρωσης Πυργετού – Μεριάς – Παράπλευρη Οδός.

Εμείς με αγωνιστικότητα και σε Συνεργασία με την Περιφέρεια και τον όμορο Δήμο Αγιάς κάναμε πράξη την ΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ στα Τέμπη δίνοντας την δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης σε όσους συμπολίτες μας δεν επιλέγουν τον κλειστό αυτοκινητόδρομο και την διέλευση των σηράγγων.

Η νυν Δημοτική Αρχή λοιπόν απέτρεψε την εγκατάσταση των Διοδίων στα Τέμπη είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Ακόμη στην πρόσφατη ομιλία τους, έκαναν αναφορά για την κατασκευή  του προαστιακού σταθμού στην ΙΤΕΑ που βρίσκεται εν αναμονή δημοπράτησης προτείνοντας έτσι για να προτείνουν κάτι διαφορετικό την λειτουργία του Σταθμού Ευαγγελισμού αν και γνωρίζουν ότι αυτό το εγχείρημα είναι ανέφικτο .

Ενώ σε ότι αφορά την ανάδειξη  – αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών και βλέποντας την απήχηση που έχει στην κοινωνία ως αναπτυξιακό έργο, τώρα συμπορεύονται και οι ίδιοι ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες το αντιμετώπιζαν με ειρωνεία και χλευασμό.

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ

Για το θέμα το οικιστικό θεωρώ ότι θα πρέπει ο συνυποψήφιος μου, να είναι καλύτερα ενημερωμένος και προετοιμασμένος.

Δεν μπορεί να κινδυνολογεί και να ομιλεί για κατεδαφίσεις προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι έχουν εκπονηθεί και υποβληθεί 3 μελέτες (περιβαλλοντική, τοποθέτησης εποχικού πληθυσμού και γεωλογική) και αναμένεται η έγκριση τους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Με την έγκριση τους θα υπάρξει ενσωμάτωση στην ΣΜΠΕ η οποία με την σειρά της θα συμπεριληφθεί στο ήδη εγκεκριμένο ΣΧΟΟΑΠ τροποποιώντας παράλληλα την Ζώνη του Οικιστικού Ελέγχου, που είναι το μείζον πρόβλημα και μας ταλανίζει εδώ και δεκαετίες.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω περνάμε στο επόμενο στάδιο της πολεοδόμησης. Αυτά είναι τα βήματα που υλοποιούμε με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ και θα πρέπει οι συνυποψήφιοι μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν να δημιουργούν μηδενιστικές τάσεις.

ΔΕΥΑΤ

Επειδή κατ’ επανάληψη  η αντιπολίτευση αναφέρεται στο θέμα της ΔΕΥΑΤ και επειδή ως συνήθως λέει τις μισές αλήθειες ακούστε :

Η ΔΕΥΑ που παραλάβαμε αφορούσε μόνο την Δημοτική Ενότητα Νέσσωνος ενώ με ΦΕΚ στις 6/4/2015 συστάθηκε η νέα Δημοτική Επιχείρηση ενσωματώνοντας τις υπηρεσίες ύδρευσης του Δήμου αλλά και της άρδευσης.

Υπήρξε δηλαδή μια συσσώρευση παγίων αλλά και συσσώρευση οφειλών, ενώ εφαρμόστηκε μια νέα τιμολογιακή πολιτική καθώς 22 διαφορετικά τιμολόγια που υπήρχαν συμπτύχθηκαν σε 3 τιμολόγια με βασικό κριτήριο το κόστος ενέργειας ανά Δημοτικό Διαμέρισμα.

Από το σύνολο των εκκρεμοτήτων, πράγματι η ΔΕΥΑ Τεμπών οφείλει στο Δήμο περίπου 935.000 ευρώ εκ των οποίων τα 463.170,96 έχουν ρυθμιστεί σε δόσεις και αποπληρώνονται ενώ το υπόλοιπο ποσό 470.000 αναμένεται να ρυθμιστεί αφού πρώτα συμψηφιστεί ποσό 200.000 ευρώ που οφείλει ο Δήμος στη ΔΕΥΑΤ.

Στη δημοτική επιχείρηση οφείλονται 1,2 εκατομμύρια ευρώ από τους δημότες και ευελπιστούμε με την ευνοϊκή ρύθμιση των 220 δόσεων να βελτιώσουμε την εισπραξιμότητα και την ρευστότητα της ΔΕΥΑΤ αποπληρώνοντας ταυτόχρονα και τις οφειλές προς τον Δήμο. Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη ΔΕΥΑΤ!

Και ας σταματήσουν επιτέλους να δημιουργούν εντυπώσεις!!!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αναφέρθηκε ο συνυποψήφιος και για την λειτουργία της Τράπεζας.

Έπρεπε να γνωρίζει τις ενέργειες και τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Δημοτική Αρχή επισκεπτόμενη 2 φορές την Διοίκηση της Τράπεζας και αναλύοντας με επιχειρήματα στον Πρόεδρο της Πειραιώς όταν επισκέφθηκε το Δήμο μας,  τους λόγους για τους οποίους πρέπει να παραμείνει «ενεργό» το κατάστημα.

Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έστω και την συγκεκριμένη λειτουργία του καταστήματος όταν έχουν κλείσει εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αυτές τις προσπάθειες μας, οφείλει να τις αναγνωρίζει ο συνυποψήφιος μας και όχι να τις μηδενίζει.

Να αναφερθούμε τώρα στα έργα που προηγήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα στα χρόνια της θητείας μας.

1) Οδική Παράκαμψη Πυργετού μέσω «Μεριά» και «Σταυρού» . Το έργο εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΠΑΑ με Προϋπολογισμό 615.000€. Πρόκειται για σημαντικό έργο, το οποίο βελτίωσε τις συνθήκες μετακίνησης των αγροτών προς τα αγροκτήματα του Πυργετού, αλλά και γενικότερα συμβάλει στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

2) Ολοκληρώνεται εντός των ημερών η κατασκευή του δρόμου Ι.Μ. Αγ. Ραφαήλ – Πυργετού, Προϋπολογισμού 1.250.000€, ενδυναμώνοντας την εσωτερική σύνδεση των ΔΔ Πυργετού – Αιγάνης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και τον ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο θρησκευτικό τουρισμό της ευρύτερης περιοχής, λόγω της ύπαρξης πολλών μοναστηριών και εκκλησιών.

3) Αρδευτικό δίκτυο Πυργετού – Αιγάνης. Το έργο εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΠΑΑ με Προϋπολογισμό 583.020€. Ένα σημαντικό έργο υποδομής που έδωσε τη δυνατότητα άρδευσης σε επιπλέον 800 στρέμματα.

4) Ολοκλήρωση του 4ου τμήματος αποχέτευσης ακάθαρτων υδάτων Πυργετού – Κρανιάς. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 με προϋπολογισμό 2.294.000€. Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου αποκαθιστάται η λειτουργία 100% του βιολογικού καθαρισμού. Ολοκληρώνεται δηλαδή ένα σημαντικό έργο υποδομής που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής, θα αναζωογονήσει, τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα δημιουργώντας άλλες προοπτικές. Παράλληλα με την κατασκευή του έργου θα δοθεί και η δυνατότητα αποκατάστασης ης εσωτερικής οδοποιίας σε όλη την τοπική κοινότητα Πυργετού.

5) Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης του Κάτω Ολύμπου. Το έργο αυτό αφορά την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου από τον «Πρόδρομο» , έως και τους παραλιακούς οικισμούς, αφορά επίσης την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων, όπου υπάρχει, και χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι συνολικού προϋπολογισμού 4.357.000€.

6) Κατασκευή παιδικού σταθμού. Το έργο χρηματοδοτείται μέσω LEADER, προϋπολογισμού 300.000 €.  Η κατασκευή του πρόκειται να υλοποιηθεί εντός δημοτικού οικοπέδου στο «Πάρκο»  όπου υφίσταται ήδη νομίμως κατασκευασμένο κτίριο. Για τις ανάγκες του παιδικού σταθμού θα γίνει προσθήκη κατ΄επέκταση  συνολικού εμβαδού περίπου 45 τ.μ. Πρόκειται για εργασίες που αφορούν στην προσαρμογή των χώρων του κτίσματος για κατασκευή Παιδικού Σταθμού, προκειμένου να πληρούν τις προδιαγραφές αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, προσφέροντας ασφαλή και άνετη διαβίωση στα νήπια και στους εργαζομένους.

7) Πνευματικό κέντρο Πυργετού που προήλθε από την δωρεά Ντάβα και χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι με προϋπολογισμό 320.000€.  Το εν λόγω κτίριο περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου κατόπιν δωρεάς με σαφή την επιθυμία του δωροθέτη να μετατραπεί σε πνευματικό κέντρο. Αξιοποιείται  με αυτόν τον τρόπο ένα υφιστάμενο δημοτικό κτήριο, δημιουργώντας μια κυψέλη πολιτισμού και αναβαθμίζοντας έτσι την πολιτιστική μας κληρονομιά. Να σημειωθεί ότι στο ισόγειο του κτιρίου προβλέπονται η αίθουσα εκδηλώσεων και τα γραφεία του Μορφωτικού συλλόγου, στο υπόγειο θα βρίσκονται οι βοηθητικοί χώροι, ενώ στον όροφο θα στεγαστούν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πυργετού, και η αίθουσα Μουσείου του αείμνηστου Πυργετινού κλαρινίστα Βάιου Μαλλιάρα.

8) Προμήθεια και τοποθέτηση δύο αναβαθμισμένων με πλήρη οργάνωση και πιστοποίηση παιδικών χαρών, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, συνολικού προυπολογισμού 235.000€.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ:

9) Αποκατάσταση τεχνικά όμβριων υδάτων

10)  Βελτίωση – Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιίας

11) Βελτίωση του Δρόμου Πυργετού- Ραψάνης στη θέση «Σμίξη».

12) Αποκατάσταση περιμετρικού γείσου της στέγης Γυμνασίου – Λυκείου Πυργετού και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, μετά από μια αρμονική συνεργασία δήμου, Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, Συλλόγου Διδασκόντων και εκπαιδευτικής κοινότητας.

13) Σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας αναμένεται η υλοποίηση της αποκατάστασης των οδών:

Πυργετού-Κρανιάς , Προϋπολογισμού 420.000€

Πυργετού-Ραψάνης , Προϋπολογισμού 800.000€

Πυργετού-Παλιοπύργου , Προϋπολογισμού 700.000€

ΠΑΘΕ-Πυργετός, Προϋπολογισμού 595.000€

Ενώ υλοποιήθηκε και θα συνεχιστεί ο καθαρισμός ρεμάτων Πυργετού – Ραψάνης – Κρανιάς Προϋπολογισμού 700.000€

14) Επίσης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο «Διαμόρφωση χώρου 5×5 και κατασκευή γηπέδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στον Πυργετό» προϋπολογισμού 95.000,00 €. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, με την επίστρωση τους με ειδικό τάπητα και την αντικατάσταση την τοποθέτηση νέων καλαθιών και φιλέ, έμπροσθεν του Γυμνασίου Πυργετού. Επίσης περιλαμβάνεται και τη  κατασκευή περίφραξης τόσο στο γήπεδο 5×5 όσο και στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. Στόχος μας, με το συγκεκριμένο έργο, είναι η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, αλλά και η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, μέσω της δημιουργίας σύγχρονων και ασφαλών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συμπερασματικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, με πενιχρά μέσα και πόρους πετύχαμε πολλά.

Εσείς τώρα οφείλετε να διασφαλίσετε τη συνέχεια στο Δήμο Τεμπών, ώστε να αναδειχθεί όλο το έργο μας, και το κοινό μας όραμα στην επόμενη τετραετία.

Σε δύο μόλις μέρες θα έχουμε την εκλογική αναμέτρηση.

Μια αναμέτρηση που σας θέλει ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Να αναφερθούμε όμως και στα έργα που έχει προγραμματίσει η Δημοτική αρχή για την επόμενη τετραετία

Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου

Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας

Αποκατάσταση μέσω ΣΑΤΑ της εσωτερικής οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης του αύλειου χώρου Γυμνασίου – Λυκείου Πυργετού.

Επέκταση αρδευτικού δικτύου

Κατασκευή ασφαλτόστρωση δρόμου Πυργετός – Ι.Μ Μεταμόρφωσης Σωτήρα – Σύνδεση με περιφερειακό δρόμο Κρανιάς – Ραψάνης.

Ανάπλαση εισόδου Πυργετού.

Ανακατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου Πυργετού «Αστέριος Πετρωτός» και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εγκατάσταση Μετεωρολογικού Σταθμού για την καταγραφή των καιρικών συνθηκών, ώστε κυρίως οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής να αξιολογούν κατά δοκούν τα καιρικά δεδομένα και να μπορούν στην συνέχεια να προχωρούν στις αγροτικές του εργασίες

Βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου ΑΦΟΙ ΤΑΚΟΥΛΑ που βρίσκεται ακριβώς πίσω μας για την απαλλοτρίωση  – ανταλλαγή του συγκεκριμένου χώρου με σκοπό την δημιουργία πάρκινγκ και μελλοντική σύνδεση με το δρόμο Γιαννιού – Γούλα ανατολικά του Δημοτικού Σχολείου, δίνοντας λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του κέντρου.

Καθαρισμός του Μεριά και μόνιμη λύση άντλησης των όμβριων υδάτων στη σιδηροδρομική γέφυρα στη θέση «Τσατάλι».

Αξιοποίηση των Ξηραντηριών Καπνού – Πυργετού. Αφού πετύχαμε την παραχώρηση του ακινήτου από το Ελληνικό Δημόσιο προς το Δήμο μας μπορούμε να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση του ως Αγροτικό – Πάρκο – Μουσείο Αγροτικής ζωής.

Ενίσχυση και συνεργασία της ομάδας παραγωγών ακτινιδίου για την καθετοποίηση της καλλιέργειας με έμφαση στην καινοτομία και εξωστρέφεια

Ενίσχυση του Μορφωτικού Συλλόγου – Συλλόγου Γυναικών μέσω του δραστήριου Δημοτικού Οργανισμού ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Ιδιαίτερη προτεραιότητα αποτελεί η στήριξη της τρίτης ηλικίας με την ενίσχυση των φορέων και των υπηρεσιών που θα είναι κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Όπως και ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και των Κέντρων Κοινότητας.

Αρμονική συνεργασία με τους ΑΘλητικούς Συλλόγους της περιοχής. Ο κεντρικός μας άξονας όπου θα δοθεί και ιδιαίτερη βαρύτητα είναι τα τμήματα υποδοχής και η αθλητική παιδεία/ Στόχος μας η ενεργοποίηση όλων των πολιτών και η πρόοδος των ομάδων με την ανάδειξη ταλέντων και τη σφυρηλάτηση καλών χαρακτήρων που θα επιτρέψει τα παιδιά μας να περάσουν χωρίς κλυδωνισμούς στον κοινωνικό στίβο.

Παροχή κάθε δυνατής στήριξης στους επαγγελματίες βιοτέχνες και εργαζόμενους, αξιοποιώντας τα προγράμματα LEADER και ΟΠΑΑΧ, τόσο για δημοτικές, όσο και για ιδιωτικές επενδύσεις.

Στον τομέα της απασχόλησης να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για την άμβλυνση σε τοπικό επίπεδο της ανεργίας, τόσο με δημοτική απασχόληση, όσο και με τη γενικότερη ανάπτυξη της τοπικής απασχόλησης.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε κάποιους αναπτυξιακούς άξονες της Δ. Ενότητας Κάτω Ολύμπου.

Όλοι γνωρίζεται το όραμα μας για την ανάδειξη– αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών.

Στην  τελική ευθεία βρίσκονται οι μελέτες για τη δημιουργία πολυθεματικού πάρκου στην Κοιλάδα των Τεμπών. Είναι πλέον μονόδρομος η αξιοποίηση της πρότασης όπου αντιμετωπίζει την κοιλάδα ως ένα ενιαίο πάρκο στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να αναπτύξει διάφορες δραστηριότητες, όπως διέλευση της ομώνυμης κοιλάδας μέσα από τα περιπατικά μονοπάτια, με τη δρεζίνα, το ποταμόπλοιο, με το ποδήλατο.

Επανενεργοποίηση των πηγών ανάδειξης του αρχαιολογικού τουρισμού, εκπαιδευτικές επισκέψεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβλέπεται μουσείο σιδηροδρόμων, χώρος προβολής για το φυσικό περιβάλλον, χώρος για υπαίθρια φεστιβάλ.

Το ενιαίο πάρκο θα έχει μια αρχή, ένα ενδιάμεσο κόμβο και ένα τέλος.

Η αρχή προβλέπεται στον παλιό σταθμό Ιτέας, όπου δημιουργείτε χώρος υποδοχής και ενημέρωσης. Εκεί δημιουργείται και η στάση του προαστιακού σταθμού της Ιτέας που βρίσκεται ένα αναμονή δημοπράτησης, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Η ύπαρξη του εν λόγω σταθμού που είναι εφικτό να δημιουργηθεί θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την περιοχή εξυπηρετώντας τους κατοίκους, όσο και στην εύκολη πρόσβαση στην αφετηρία της κοιλάδας.

Ο ενδιάμεσος κόμβος θα βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, εκεί όπου η περιοχή αναμορφώνεται και προσαρμόζεται στο ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Το τέλος του πάρκου προβλέπεται στο ύψος του ενετικού Πετρογέφυρου στο ύψος της διασταύρωσης του Πυργετού.

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος φέρνει νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή, και περαιτέρω αξιοποίηση της περιοχής που έχει κοντά τα ιστορικά Αμπελάκια, την Ραψάνη, του Γόννους που διαθέτουν πλούσιες και σημαντικές πολιτιστικές – πολιτισμικές διαδρομές.

ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ :

ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στο περιβάλλον αλλά και στις ήπιες μορφές ενέργειας, είμαστε αποφασισμένοι και στοχεύουμε  :

να ενισχύσουμε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου, ώστε να προστατέψουμε τους υδάτινους πόρους περιορίζοντας την αλόγιστη χρήση τους κι εφαρμόζοντας την σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία. Αφού το νερό έχει γίνει πια ένα είδος εν ανεπαρκεία οφείλουμε να  δράσουμε άμεσα.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ:

Εκεί που η τεχνολογία συναντά τον εθελοντισμό, εκεί που η προσφορά του Δημότη βρίσκει την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος εκεί ακριβώς βρίσκεται και η Δημοτική αρχή.

Άμεσος στόχος είναι η πιλοτική εφαρμογή ενός νέου τρόπου ανακύκλωσης των απορριμμάτων στον Δήμο μας.

Οι δημότες μετά την τοποθέτηση των υλικών θα μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους σε μια ειδική μαγνητική κάρτα οι οποίοι θα μεταφράζονται σε κουπόνια με προσφορές για την απόκτηση διαφόρων προϊόντων.

Ελπίζουμε σε αυτό να σας βρούμε αρωγούς όπως άλλωστε αποδείξατε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις στην θητεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε πρόθεση να υλοποιήσουμε ένα «Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεδιαχείρισης Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση διαχείρισης πόρων».

Το έργο αυτό περιλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED τα οποία καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια και επιπλέον την προμήθεια ενός συστήματος ασύρματης τηλεδιαχείρισης των νέων φωτιστικών όπου αυτά θα εγκατασταθούν.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ»», προϋπολογισμού 1.485.234,80 €, η οποία αφορά και την ΔΕ Κάτω Ολύμπου, πρόκειται να αντικατασταθούν 531 συμβατικοί λαμπτήρες στον Πυργετό, 545 στην Ραψάνη, 178 στην Κρανιά, 1645 στα Μεσάγκαλα και στο Καστρί Λουτρό, 292 στην Αιγάνη, και 109 στην Κουλούρα με φωτιστικά εξοικονόμησης ενέργειας τύπου Led.

Τα οφέλη για το Δήμο και του πολίτες θα είναι τα εξής:

Μείωση εκπομπής CO2 και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 65%.

Αύξηση της διάρκειας ζωής των φωτιστικών LED άρα μείωση του κόστους συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Η μείωση των εξόδων του Δήμου για την δαπάνη του ηλεκτροφωτισμού θα οδηγήσει  στην  μείωση των δημοτικών  τελών των δημοτών γιατί όπως γνωρίζεται  η Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού και Καθαριότητας έχουν ανταποδοτική σχέση. Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος αναμέναται μείωση των τελών κατά 40%.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ

Καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση στην Επιτροπή Νησιωτικών & Ορεινών Υποθέσεων της Ελληνικής Βουλής για την ολοκληρωμένη ανάδειξη του Ολύμπου και σύνδεση των πυλών – αστικών κέντρων μας μέσω της Καλλιπεύκης.

Η μία νέα πύλη εισόδου στον Όλυμπο μέσω της Καλλιπεύκης, θα είναι ο Πυργετός.

Πρόκειται για ένα σχέδιο δράσης που θέτει στο επίκεντρο την αειφορία, προϋποθέτει την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και πρέπει να εντάσσεται σε γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης της περιοχής.

Η πρόταση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη υπογραφή των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση του έργου : ΠΑΘΕ – Παράκαμψη Πυργετού – Βελτίωση του δρόμου Πυργετού Κρανιάς – Παράκαμψη Κρανιάς – Κατασκηνώσεις Κρανιάς – Καλλιπεύκη.

Φίλες και φίλοι,

Έχουν γίνει πολλά,

Μπορούμε και θα κάνουμε περισσότερα

Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας

Χρειαζόμαστε την ελπίδα, την αισιοδοξία, την ενεργό σας συμμετοχή.

Αυτός ο τόπος,  είναι τόπος ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Για το λόγο αυτό καταρτίσαμε ένα πολυσυλλεκτικό  ψηφοδέλτιο.

Καταρτίσαμε ένα συνδυασμό νίκης – που εκφράζει την τοπική κοινωνία στο σύνολό της.

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τους υποψήφιους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

ΒΡΑΚΑΤΟΥ ΒΑΙΑ του ΠΑΣΧΑΛΗ

ΔΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΛΑΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΤΣΑΓΟΥΡΑ ΣΙΩΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΡΟΥΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ του ΓΙΑΓΚΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΙΨΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΖΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΖΗΣΑΚΗ ΞΑΝΘΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΤΣΙΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΑΣΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΖΕΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΣΟΥΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

1.

ΤΣΕΡΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΝΝΩΝ

1.

ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΖΗΣΗ

2.

ΔΟΤΤΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

4.

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

5.

ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗ  ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ  ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

6.

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΘΩΜΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7.

ΤΣΙΟΠΑ  ΛΥΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΖΗΣΗ

8.

ΤΣΟΥΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

1.

ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2.

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

3.

ΖΑΡΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

4.

ΜΙΧΟΥ ΠΑΛΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5.

ΝΤΟΤΑ ΒΑΛΑΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΔΑΜΟΥ

6.

ΣΑΙΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

7.

ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΣΣΩΝΟΣ

1.

ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

2.

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ

3.

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΙΔΩ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

4.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5.

ΔΑΡΔΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΜΠΙΣΚΟΥΤΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

6.

ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

7.

ΖΑΜΠΕΚΑ ΣΥΡΜΩ (ΜΙΝΑ) του ΜΙΧΑΗΛ

8.

ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΕΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ

9.

ΚΑΡΑΤΕΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

10.

ΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

11.

ΝΤΑΝΑΒΑΡΑ ΑΡΓΥΡΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12.

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

13.

ΠΑΝΑΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

14.

ΠΡΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Με αγωνιστικότητα

Με ήθος

Με αξιοπρέπεια

ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ.

Νιώθουμε την παρουσία των δημοτών. Την υποστήριξη στα σχέδιά μας!

Εμπιστευόμαστε την κρίση σας!

Είμαστε κοντά σε μια μεγάλη νίκη!

Μοιραστήκαμε πολλά, κυρίως όμως το ΟΡΑΜΑ για το αύριο του Δήμου μας.  Και αυτό το όραμα το φτιάχνουμε από σήμερα.

Γεια σας     –      Καλό Αγώνα          – Με τη Νίκη

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την απίστευτη, συγκλονιστική παρουσία σας!

Γεια σας!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες