ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα παραλειπόμενα από την ομιλία του Τσίπρα στη Λάρισα

Με μια και πλέον ώρα καθυστέρηση έκανε την εμφάνιση του ο Αλέξης Τσίπρας στην εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας, γνωρίζοντας την αποθέωση από αυτούς που είχαν πιάσει στασίδι από νωρίς, ακριβώς μπροστά στην εξέδρα.

Δίπλα του σχεδόν όλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, οι δήμαρχοι Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης. Με τον Απόστολο Καλογιάννη ο Πρωθυπουργός αγκαλιάστηκε θερμά και φιληθήκαν, ενώ λίγο πριν ανέβει στην εξέδρα, ο Πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετίσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες που τον περίμεναν υπομονετικά, ενώ αγκάλιασε και τα εγγόνια του βουλευτή Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου.

Ιδιαίτερο τετ α τετ είχε ο Πρωθυπουργός με τον Παναγιώτη Νταή, λίγο πριν ο πρώτος ανέβει στην εξέδρα της ομιλίας.

Τον Αλέξη Τσίπρα προλόγισε ο Πέτρος Παπαγεωργίου, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μάνθο Σαρρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν δυο μέρες.

Μεγάλα και ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας για τον Πρωθυπουργό, αφού άντρες της προσωπικής του, και όχι μόνο, ασφάλειας, καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας, ήταν ακροβολισμένοι παντού.

Πολλά και τα στελέχη του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν κοντά στην εξέδρα του Πρωθυπουργού, κάποιοι εξ αυτών μάλιστα και πολύ πιο κοντά του.

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, η οποία ήταν δομημένη επάνω στην αντιπαράθεση με το «παλαιό πολιτικό σύστημα».

Το γνωστό Bella Ciao ήταν το τραγούδι με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τους Λαρισαίους που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις