ΛΑΡΙΣΑ

Μανώλης από Γόννους: «Εμείς πιστεύουμε ότι δήμαρχος και δημότες είναι στην ίδια πλευρά και απέναντι μας είναι τα προβλήματα»

«Η βασική διαφοροποίηση της παράταξής μας «Νέα Δύναμη» είναι ότι εμείς πιστεύουμε ότι «δήμαρχος και δημότες είναι στην ίδια πλευρά και απέναντι μας είναι τα προβλήματα, είναι τα θέματα που πρέπει να λύσουμε μαζί. Αντίθετα κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι και μετά τις εκλογές θα είμαστε απέναντι. Νομίζουν ότι αυτοί κάθονται στην καρέκλα που τη θεωρούν θρόνο και ότι εσείς είσαστε αυτοί που τους ζητάτε και τους ταλαιπωρείτε με τα προβλήματά τους».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης στην κεντρική του ομιλία στους Γόννους, παρουσία πλήθος κόσμου, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην ενότητα: «Το κύριο στοιχείο του σχεδιασμού της Νέας Δύναμης είναι το «Μαζί». Μαζί θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα, μαζί θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο» τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς άξονες της στρατηγικής της «Νέας Δύναμης» που είναι: Η ασφάλεια και η υποστήριξη όλων των δημοτών, η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής που είναι από τις βάσεις του εισοδήματός μας, η ανάδειξη των πολιτιστικών σημείων κάθε περιοχής με σκοπό να διασώσουμε την πολιτιστική ιστορία μας αλλά και να την κάνουμε γνωστή στο πανελλήνιο, η αξιοποίηση των τουριστικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής και ευτυχώς υπάρχουν αρκετές τέτοιες στον Δήμο μας».

Ακολούθως ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» εξήγησε πως «οι Γόννοι μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο και να γίνουν επιλογή κι άλλων μόνιμων κατοίκων, με αφορμή και το πλεονέκτημα να απέχει μόνο 27 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νομού. Χρειάζεται ένας προσεκτικός σχεδιασμός ανάπτυξης με διάφορα έργα και με ορίζοντα πιο μακροχρόνιο ώστε να μπορεί να καλύψει ανάγκες του σήμερα, του αύριο και του μεθαύριο.

Ένα από τα εργαλεία ανάπτυξης είναι η έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Γόννων, αίτημα που λιμνάζει στα συρτάρια της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, εδώ και 9 χρόνια χωρίς ποτέ η απερχόμενη δημοτική Αρχή να έχει ασχοληθεί, παρά τις συνεχείς δικές μας παραινέσεις. Αυτό είναι το ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη των Γόννων. Χρειάζεται ένα καλό οδικό δίκτυο, ένα σιδηροδρομικό δίκτυο, γι΄αυτό θα επαναλειτουργήσουμε τον Σταθμό των Τραίνων στο ύψος του Ευαγγελισμού. Η απερχόμενη δημοτική αρχή ήταν και είναι αντίθετη στο αίτημα αυτό, για τους δικούς της λόγους. Ευχής έργων θα ήταν να κατασκευαστή και νέος προαστιακός σταθμός στο ύψος της Ιτέας, έργο το οποίο και στηρίζουμε.

Επίσης έχουμε ένα πολύ καλό προϊόν στα χέρια μας, την ελιά και τα παράγωγά της. Γιατί να μην δημιουργήσουμε ένα δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων με σκοπό την καλύτερη διακίνησή τους και με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία. Τέλος, πρωταρχικό και θεμελιώδεις μέλημά μας είναι η καθημερινότητά σας, η καθαριότητα, η επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου και στους Γόννους με εγκατάσταση εδώ στην περιοχή Σταθμού Αποσυμπίεσης φυσικού αερίου, ενώ στην οικονομική μας πολιτική, προτεραιότητα έχει η μείωση των τελών φωτισμού και των τελών ύδρευσης και άρδευσης”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες