ΛΑΡΙΣΑ

Εσκίογλου: «Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, οιωνός μίας μεγάλης νίκης την Κυριακή»

«Τα χαμογελαστά πρόσωπα και η αισιοδοξία που βλέπω στα βλέμματα των συμπολιτών μου στα χωριά των Φαρσάλων, στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως αυτό είναι ένας οιωνός μίας μεγάλης νίκης την ερχόμενη Κυριακή» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κι επικεφαλής του Συνδυασμού «Φάρσαλα Ανάπτυξη» κ. Μάκης Εσκίογλου, με αφορμή το μπαράζ διαρκών επαφών που έχει με κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους, αλλά και κοινωνώντας το πρόγραμμα του για την περιοχή.

«Είναι μία νίκη, συνέχισε ο κ. Εσκίογλου, η οποία θα ανήκει σε έναν και μόνο, στο λαό της επαρχίας Φαρσάλων. Σε όλους τους πολίτες μαζί και στον καθένα χωριστά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων εστίασε για μία ακόμη φορά στην ανάγκη ενότητας όλων των δυνάμεων του τόπου, λέγοντας δηκτικά πως «όλοι μπορούμε αν το θέλουμε, να γίνουμε χρήσιμοι στον τόπο μας. Αφήσαμε όλοι μας στην άκρη πολιτικές ιδεολογίες, άλλες διαφορές και μέσα από το μεγαλείο της δημοκρατίας, το διάλογο, συζητήσαμε και συνδιαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα μακριά και πέρα από κόμματα και άλλες μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Μοιραστήκαμε τις ιδέες μας με τις οποίες κτίσαμε το συνδυασμό μας, τον «Φάρσαλα Ανάπτυξη» με δύο μεγάλους στόχους: Πρώτα να ενώσουμε όλους τους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων και μετά όλοι μαζί να πορευτούμε στο δρόμο της ομοθυμίας, της συνέργειας και της προσπάθειας για ανάπτυξη» κατέληξε.

Σημειώνεται τέλος πως αύριο Πέμπτη, στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων, στις 8.30 το βράδυ, ο κ. Εσκίογλου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες