ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στη συντήρηση και βελτίωση του δρόμου από Γέφυρα Αχελώου έως Αρματωλικό προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση και βελτίωση του οδικού τμήματος από τη γέφυρα Αχελώου έως το Αρματωλικό και τα όρια των Νομών Τρικάλων – Άρτας  προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 120.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας.

«Προχωράμε την υλοποίηση ενός οδικού έργου που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη διακίνηση των προϊόντων. Παράλληλα το έργο βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων της υπαίθρου ενώ δημιουργεί μόχλευση στην τοπική κοινωνία και συντηρεί θέσεις εργασίας. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και του Περιφερειακούς μας Συμβούλους υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Το έργο αφορά τη συντήρηση και βελτίωση κατά τμήματα της οδού από γέφυρα Αχελώου προς Αρματωλικό μέχρι τα όρια των Νομών Τρικάλων – Άρτας, με κατασκευή τσιμεντόστρωσης σε τμήματα της οδού συνολικού μήκους 500 μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες