ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πολυμελής οικογένεια στη Ν. Ιωνία κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα

Στα όρια της απόλυτης φτώχειας με μοναδικό έσοδο το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης βρίσκεται μία πολυμελής οικογένεια στη Νέα Ιωνία, με άμεσο κίνδυνο τις επόμενες μέρες να βρεθεί και χωρίς ρεύμα.

Εξαιτίας της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η οικογένεια, αδυνατεί να αποπληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η Επιχείρηση να έχει ενημερώσει πως τις επόμενες μέρες θα προβεί σε διακοπή της ηλεκτροδότησης, αν δεν υπάρξει διακανονισμός του χρέους που πλέον έχει ανέλθει στις 9.000 ευρώ. Στο σπίτι σήμανε συναγερμός. Χρήματα δεν υπάρχουν.

Από το στενό οικογενειακό περιβάλλον άνθρωποι που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Η μάνα που είναι επικεφαλής της πολύτεκνης οικογένειας και είναι και μονογονεϊκή σε κατάσταση απόγνωσης απευθύνθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Δεν ζητώ ελεημοσύνη, αλλά βοήθεια από όποιον μπορεί να μας συνδράμει ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να κάνω έναν διακανονισμό στη ΔΕΗ ώστε να μην υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι», επισήμανε με τρεμάμενη φωνή από το άγχος και την απόγνωση, η οποία ήταν ζωγραφισμένη ανάγλυφα στο πρόσωπό της.

Για να υπάρξει δυνατότητα διακανονισμού στη ΔΕΗ θα πρέπει άμεσα να καταβληθεί το 30% της συνολικής οφειλής, ήτοι το ποσό των 2.700 ευρώ. Η οικογένεια διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό που κάθε μήνα καταβάλλεται το ΚΕΑ στην Εθνική Τράπεζα. Οσοι ενδεχομένως μπορούν να βοηθήσουν έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν όποιο ποσό επιθυμούν στον παρακάτω λογαριασμό: Αρ. Λογ:810/604349-66 ΙΒΑΝ:GR8701108100000081060434966.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες