ΛΑΡΙΣΑ

Π. Γούλας: «Με φαραωνικές προεκλογικές εκστρατείες δεν κρύβονται τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου»

«Το μήνυμα είναι σαφές. Στις 26 Μαΐου, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, σπάζοντας την αλαζονεία και την επιλογή της σιωπής, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη », τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας, ολοκληρώνοντας τη σημερινή του περιοδεία  στη συνοικία της Ανθούπολης, στο Τελωνείο και  στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αξιών».

«Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου είναι καθαρό ότι απέναντι σε περίπου “φαραωνικές” προεκλογικές εκστρατείες, στέκεται μια πόλη με πολλά προβλήματα, που δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί των πληρωμένων καταχωρήσεων, των πολυτελών φυλλαδίων και της συνειδητής αποχής από οποιονδήποτε ουσιαστικό διάλογο. Γιατί εκεί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η διαφορά λόγων και έργων και να απαντηθούν τα ερωτηματικά που δημιουργούν οι ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις.  Είναι τρομακτικό ότι ξοδεύονται τόσα χρήματα για έναν φθηνό εντυπωσιασμό, λες και οι πολίτες δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν, δεν καταλαβαίνουν», τόνισε ο κ. Γούλας.

«Αυτή η αλαζονεία πρέπει να σπάσει. Γιατί η Λάρισα δεν τους ανήκει, γιατί ο Δήμος δεν  φτιάχτηκε για να τους υπηρετεί , γιατί αντίθετα ο πολίτης απαιτεί η δημοτική του Αρχή να τον υπηρετεί. Γιατί δε μπορεί κανένας να τον υποτιμά είτε παρουσιάζοντας τα αυτονόητα σαν κάτι το μοναδικό, είτε τα απίθανα, σαν μέρος ενός δήθεν προεκλογικού προγράμματος.

Αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν με νηφαλιότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με οδηγό τις αξίες μας και στόχο έναν σύγχρονο Δήμο που απαιτεί συνεργασίες και συνέργειες η Πρωτοβουλία Αξιών θα επιμείνει προγραμματικά. Θυμίζω ότι στις προτάσεις μας για τη μείωση των Δημοτικών τελών, για τη διαφάνεια στα οικονομικά και τις απευθείας αναθέσεις και για την ενεργοποίηση της συμμετοχής των πολιτών, ακόμα περιμένουμε τις απαντήσεις των υπολοίπων » είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Γούλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες