ΛΑΡΙΣΑ

Κώστας Παρασκευάς από Λάρισα: «Ενισχύστε αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες» (φωτο)

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ στη Λάρισα, το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Τάσος Τσιαπλές, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Πέτρος Κρίκης, καθώς και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές κκ. Μαρία Γαβαλά και Ρίζος Μαρούδας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Κώστας Παρασκευάς. Στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:

Στις εκλογές της 26ης Μάη έχετε στα χέρια σας, ένα όπλο, που πρέπει αυτή τη φορά να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Τα βόλια πρέπει να κατευθυνθούν στο σωστό στόχο, αλλιώς μπορεί να στραφούν στον εαυτό σας. Κράτα λοιπόν γερά, σημάδεψε σωστά. Γιατί τον ίδιο αντίπαλο σημαδεύουμε σε όλες τις κάλπες.

Γιατί τα προβλήματα έχουν τους ίδιους υπευθύνους. Είναι η ΕΕ, οι αστικές κυβερνήσεις, τα κόμματα τους και οι εκπρόσωποι τους στους δήμους και τις περιφέρειες, που εξειδικεύουν και εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές. Γι’ αυτό ο λαός δεν πρέπει να κομματιάζει τα κριτήρια και τη ψήφο του ανάλογα με την κάλπη. Δίνει την ίδια απάντηση παντού, γιατί αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταδικάσει ταυτόχρονα όλους τους υπεύθυνους για τις αντιλαϊκές πολιτικές που φορτώνουν σε βάρος του.

Ενίσχυσε αποφασιστικά του ΚΚΕ παντού, στις Ευρωεκλογές, στις Περιφερειακές, στις δημοτικές εκλογές.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πλάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, αφού στην κυριολεξία κατακρεούργησε τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, επιχειρεί θρασύτατα να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τον εργαζόμενο λαό, με τα λεγόμενα «μέτρα ανακούφισης».

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε και ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ κ. Γιώργος Λαμπρούλης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες