ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τροχαίο στην Πατησίων – Εκτός κινδύνου η Βολιώτισσα η οποία συγκλονίζει με την περιγραφή της

Η μια από τις δυο γυναίκες που έπεσαν θύματα τροχαίου την περασμένη εβδομάδα δυστυχώς έχασε την μάχη για την ζωή. Πέθανε ενώ νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η δεύτερη γυναίκα, η καταγωγή της οποίας είναι από τον Βόλο, είναι σε σοβαρή κατάσταση αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Το τροχαίο έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης. Οι δυο γυναίκες ήταν στην νησίδα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με υπερβολική ταχύτητα. Τις εκτόξευσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τραυματίζοντάς τες σοβαρά. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τους γιατρούς να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους αλλά δυστυχώς τα τραύματα της μιας ήταν τόσο βαριά που δεν τα κατάφερε.

Η συγκλονιστική περιγραφή της μιας γυναίκας

«Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους. Δεν θυμάμαι τι έγινε». Η κα Σοφία Ρουπακιά είναι το ένα από τα δυο θύματα του τροχαίου που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Πατησίων και σόκαρε το Πανελλήνιο με την σφοδρότητά του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η κα Ρουπακιά δεν μένει στην Αθήνα αλλά στην Αγγλία και θα έφευγε σήμερα από την Ελλάδα.

Το τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης και ήταν τόσο σφοδρό που ξηλώθηκε ένα φανάρι. Το αυτοκίνητο που σύμφωνα με μαρτυρίες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, χτύπησε τις δυο γυναίκες και τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα της Πατησίων.

Η κα Ρουπακιά μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε όσα πράγματα θυμάται που είναι ελάχιστα, αφού όπως θα δείτε δεν κατάλαβε στην κυριολεξία τι της είχε συμβεί παρά μόνο όταν άνοιξε τα μάτια της στο νοσοκομείο. Όταν την ρωτούν αν την χτύπησαν δυο αυτοκίνητα η γυναίκα απαντά: «Δεν ξέρω. Ιδέα δεν έχω». «Έφευγα σήμερα για Αγγλία. Έκανα Πάσχα στον Βόλο με την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου αλλά αυτός έφυγε πιο νωρίς. Κι εγώ θα έφευγα μια εβδομάδα αργότερα. Κατέβηκα στην Αθήνα για να δω κάτι φίλους και είχα μια δουλειά και θα έφευγα σήμερα. Παρασκευή δεν είναι; Το βράδυ στις 7 έφευγα. Τώρα όμως δεν μπορώ να φύγω. Νομίζω κανένα μήνα θα μου πάρει αυτή η διαδικασία. Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη».

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις