ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η ισχυρή στήριξη Μητσοτάκη σε Αγοραστό και Καραλαριώτου – Οι αναφορές και οι επισκέψεις

Ιδιαίτερη μεταχείριση επιφύλαξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κώστα Αγοραστό και στην Ρένα Καραλαριώτου, χθες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε ονομαστικά και στους δυο στην ομιλία του. «Η Ρένα θα είναι η επόμενη δήμαρχος Λαρισαίων», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, σε μια αποστροφή της ομιλίας του, ενώ στο κλείσιμο της, και μόλις είχε δεχθεί μια ανθοδέσμη από ένα μικρό κοριτσάκι, κατευθύνθηκε στην Ρένα και της έδωσε την ανθοδέσμη.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία του, έκανε νόημα σε στενό του συνεργάτη για να ανέβει στο βήμα και ο Αγοραστός. «Οπωσδήποτε»,είπε ο αρχηγός της ΝΔ, αλλά τον πρόλαβε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Άστο, αν ξεκινήσω να μιλάω δεν θα μιλήσεις εσύ. Δεν χρειάζεται», του είπε, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο Μητσοτάκης στην ομιλία του, κάνοντας ειδική αναφορά στο ότι μαζί με τον Αγοραστό μπήκαν στη βουλή, το 2004.

Αμέσως μετά την λήξη της ομιλίας ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε και τα δυο εκλογικά κέντρα, στέλνοντας ξεκάθαρο και ισχυρό μήνυμα στήριξης, τόσο στον Αγοραστό, όσο και στην Καραλαριώτου.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις