ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το τραπέζι του Μητσοτάκη στη Λάρισα

Με ένα κλειστό τραπέζι στη Νέα Δροσούλα, τη γνωστή ταβέρνα στη Γιάννουλη, έκλεισε το βράδυ του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα.

Στο τραπέζι συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, οι τρεις βουλευτές του νομού, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, το δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ Θανάσης Νέζης, η αναπληρώτρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Κύρα Κάπη.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την αποψινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην πλατεία Ταχυδρομείου, καθώς είναι η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιεί ο αρχηγός της ΝΔ, αλλά και η κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με… κύριο πιάτο την Περιφέρεια και τον Δήμο Λαρισαίων.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί την 1η Στρατιά και εν συνεχεία θα μεταβεί στα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παπαστεργίου. Το βράδυ στις 20:00 αναμένεται να ανέβει στην εξέδρα που θα έχει στηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Λ.Π. 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις