ΛΑΡΙΣΑ

Τα προβλήματα των χωριών Μαυροβούνιο, Βούναινα, Δοξαρά και Μικρό Βουνό συζήτησε με τους κατοίκους ο Θ. Αγγελουσόπουλος

Χθες 13/5 ο υπ. Δήμαρχος του δήμου Κιλελέρ, Θανάσης Αγγελουσόπουλος επισκέφθηκε τα χωριά Μαυροβούνιο, Βούναινα, Δοξαρά και Μικρό Βουνό.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού “Νέοι Ορίζοντες” Θανάσης Αγγελουσόπουλος, αφού ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού κάθισε και συζήτησε με σχεδόν όλους τους κατοίκους των πιο πάνω χωριών αναλύοντας το κάθε τι αλλά άκουσε και τα τοπικά προβλήματα της περιοχής με μεγάλη προσοχή.

Τέλος ο Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε:
” Προχώρησα στην ίδρυση αυτού του συνδυασμού με σχέδιο και συγκεκριμένες δεσμεύσεις, με ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από νέα ικανά πρόσωπα από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, απ’ όλες τις ηλιακές ομάδες, έξω και πέρα από κομματικές ή πολιτικές τοποθετήσεις, και με πολύτιμο οδηγό την εμπειρία που αποκτήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη του Δήμου Κιλελέρ και ζητάμε τη στήριξη του.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε μαζί μας καθέναν από εσάς που νοιάζεται ειλικρινά για το καλό του τόπου μας και που συμμερίζεται το όραμα και την προσπάθεια μας για ένα Δήμο σύγχρονο, πρωτοπόρο και ανθρώπινο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και κυρίως χωρίς κομματικές αποχρώσεις.

Επιλέγουμε ανθρώπους της δράσης και όχι της αντίδρασης.

Το στοίχημα είναι μεγάλο…

ΜΑΖΙ μπορούμε να το κερδίσουμε. Για να διαμορφώσουμε τον Δήμο Κιλελέρ όπως μας αξίζει. Το χρωστάμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες