ΛΑΡΙΣΑ

Μούσιος από Πλατύκαμπο: «Ισχυρό ψηφοδέλτιο που μας οδηγεί σε πολύ μεγάλη νίκη» (φωτό)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ παρουσίασε στον Πλατύκαμπο τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ενώ εγκαινίασε και το εκλογικό του κέντρο

Για έναν δυναμικό και εξωστρεφή δήμο Κιλελέρ, αλληλέγγυο στους δημότες του, σύγχρονο και πρωτοπόρο, δεσμεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος,  κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στον Πλατύκαμπο.

Ο επικεφαλής στο «Ενωμένο Κιλελέρ» παρουσίασε τους  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του σε μία μεγάλη συγκέντρωση όπου έδωσαν το «παρών» εκατοντάδες φίλοι της παράταξης.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

«Ο κόσμος διψάει για αλλαγή στον Δήμο μας. Η απόφαση έχει ληφθεί και θα εκφραστεί στις κάλπες της 26ης Μαΐου» είπε ο κ. Μούσιος. «Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία. Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος για το ψηφοδέλτιό μας. Είναι ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που κάνει τη διαφορά στον Δήμο Κιλελέρ και θα μας οδηγήσει σε μία πολύ μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου» πρόσθεσε.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΑΡΗ

Όπως εξήγησε, οι υποψήφιοι που έχει στο πλευρό του είναι καταξιωμένοι άνθρωποι με αναφορά στις τοπικές κοινωνίες και όρεξη για δουλειά. «Είναι άνθρωποι καθαροί και έντιμοι, που δε φοβούνται την ευθύνη, δεν κρύβονται πίσω από κανέναν. Είναι αγρότες, εργάτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες,  νέοι με ορμή και παλαιότεροι με εμπειρία. Όλοι μαζί φτιάξαμε ένα ψηφοδέλτιο – κόσμημα. Θέλουμε να προσφέρουμε στα χωριά μας, να τα δούμε να αποκτούν ξανά ζωή, να είναι ασφαλή και λειτουργικά. Εργαζόμαστε με πίστη και αφοσίωση στον στόχο μας για λιγότερα βάρη και περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

« Σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη και επιδιώκουμε τη συναίνεση για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Αναγνωρίζουμε ότι δίχως συνεννόηση ο τόπος μας δε μπορεί να προκόψει» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Μούσιος. Μάλιστα, υπήρξε αιχμηρός κατά του απερχόμενου δημάρχου Κιλελέρ λέγοντας: «επέλεξε ο κ. Νασιακόπουλος να μην συνεργαστεί με τους προέδρους και συμβούλους των χωριών που είχαν εκλεγεί με την αντιπολίτευση.  Ολόκληρα χωριά εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, εξαιτίας αυτής της επιλογής, που αποδείχθηκε επιζήμια για το σύνολο του Δήμου.»

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Εκτενής ήταν η κριτική του κ. Μούσιου στην απερχόμενη δημοτική αρχή για την εικόνα των χωριών του Δήμου Κιλελέρ: «Μας πληγώνουν οι αυθαίρετες χωματερές με τους σωρούς των σκουπιδιών και των μπάζων, οι ξεχαρβαλωμένοι αγροτικοί δρόμοι, η ελλιπής καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους, τα αγριόχορτα που πνίγουν τις διασταυρώσεις των δρόμων, η απουσία σύγχρονων υποδομών για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφων μας.

Μας πληγώνει το πλημμελές πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων. Αναγκάζονται οι νοικοκυρές, τώρα το καλοκαίρι, να τους πλένουν οι ίδιες για να γλυτώσουν από τη δυσοσμία. Μας πληγώνει η πλήρης απουσία δομών στον Δήμο Κιλελέρ για την αντιμετώπιση των φτώχειας. Ούτε ένα κοινωνικό παντοπωλείο δεν ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν αυτά τα πέντε χρόνια.

Είναι αλήθεια, αγαπητοί φίλοι, ότι σε αυτή τη δημοτική περίοδο ο Δήμος Κιλελέρ έχασε την ευκαιρία να προοδεύσει πραγματικά και να αναπτυχθεί, όπως έγινε με γειτονικούς δήμους. Διατέθηκαν εκατομμύρια ευρώ από την κεντρική κυβέρνηση στους Δήμους με προγράμματα όπως το «Φιλόδημος». Αλλού έπιασαν τόπο, μεταμορφώθηκαν χωριά ολόκληρα σε άλλους δήμους.  Στον δικό μας τα πράγματα έμειναν στάσιμα. Πολλά χωριά μας κυριολεκτικά μαραζώνουν.

Οι περισσότεροι κάτοικοι και κυρίως οι ηλικιωμένοι αισθάνονται σήμερα περισσότεροι ανασφαλείς από ποτέ. Χειροτέρεψε η καθημερινότητά τους, δε βελτιώθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν κρύβεται.

Προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση ορισμένοι, τώρα, ενόψει εκλογών. Οι δημότες μας, όμως, έχουν και γνώση και κρίση δεν θα ανεχθούν άλλες ψεύτικες υποσχέσεις. Τα ψέματα τελειώνουν στις 26 του Μάη!»

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αναλύοντας τις θέσεις του συνδυασμού του για την ανάπτυξη και την πρόοδο στον Δήμο Κιλελέρ ο κ. Μούσιος εξήγησε: « Ο Δήμος μας, με το ένδοξο παρελθόν, πρέπει να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Όλοι εμείς ζητούμε την ψήφο σας για να το κατακτήσουμε. Διαθέτουμε το όραμα αλλά και το σχέδιο για να το πετύχουμε. Ένα σχέδιο, σύγχρονο και ρεαλιστικό, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

-Άμεση μείωση τιμής στο πάγιο του νερού, το οποίο είναι στα 20 ευρώ το δίμηνο και πολλοί δημότες αδυνατούν να το πληρώσουν.

-Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τον άνεργο του Δήμου Κιλελέρ σε συνέργεια με τις τοπικές επιχειρήσεις. Ο Δήμος θα καταγράψει τους ανέργους και τις δεξιότητές τους. Για τις επιχειρήσεις που θα προσλαμβάνουν δημότες, θα υπάρχει επιβράβευση με μείωση τελών.

-Εφαρμογή ενός πραγματικού κοινωνικό τιμολόγιο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και λειτουργία κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας. Από κοινωνικό παντοπωλείο μέχρι κοινωνικό φροντιστήριο.

-Προμήθεια ειδικών συσκευών (βραχιολάκι) έκτακτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους. Με το πάτημα ενός κουμπιού ειδοποιείται βοήθεια όλο το 24ωρο.

-Αύξηση της χρηματοδότησης στους πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, αθλητικούς συλλόγους και τους συλλόγους γυναικών.

-Βελτίωση κάθε χρόνο της αγροτικής οδοποιίας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις σε κεντρικούς άξονες και επισκευές σε συνεννόηση με τα τοπικά συμβούλια όπου χρειάζεται.

-Εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων. Τα δεδομένα θα «ανεβαίνουν» σε ειδικό site ώστε οι αγρότες να μπορούν να σχεδιάζουν καλύτερα τις εργασίες τους.

-Εγκαθίδρυση ειδικού αγροτικού γραφείου στον Δήμο. Για την παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας για όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

-Βελτίωση της καθαριότητας σε όλο τον Δήμο μας. Τα  γήπεδα,  τα  γυμναστήρια,  τα  πάρκα, οι  πλατείες  πρέπει  να  είναι  χώροι  καθαροί,  συντηρημένοι  και  ζωντανοί.

Αυτά και πολλά ακόμη είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε, αγαπητοί φίλοι, για να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Και θα τα κάνουμε. Με τη δική σας καθαρή εντολή θα αλλάξουμε τον Δήμο μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, για τη μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου. Τα μηνύματα από τα χωριά μας αυτό λένε, η νίκη θα είναι δική μας, θα είναι μεγάλη, θα είναι ένας θρίαμβος για το Ενωμένο Κιλελέρ!»

Εν συνεχεία ο Θανάσης Μούσιος παρουσίασε στον κόσμο τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το «Ενωμένο Κιλελέρ» αλλά και τους υποψήφιους της Κοινότητας Πλατυκάμπου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΜΕΝΙΟΥ

ΚΑΡΥΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ

ΜΟΥΖΑΛΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΑΧΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΛΕΛΕΡ

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΑΝΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΝΑΧΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΑΝΝΩΝΑ

ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ ΟΛΓΑ (ΟΛΙΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΑΡΤΣΑΦΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΟΥΡΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΣΟΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΝΥΦΑΝΤΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΖΩΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΚΑΡΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ

ΚΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΥΡΤΩ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΣΦΕΤΣΑ – ΚΥΡΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΡΙΑΔΝΗ (ANNA) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΒΟΛΙΩΤΟΥ – ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΘΩΜΑ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΚΑΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΗΡΑΚΛΗ

ΝΑΝΟΥΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΠΑΝΟΥΛΗ – ΓΚΑΤΖΟΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΦΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

ΒΛΑΧΟΓΚΟΥΝΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΩΓΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ (ΠΩΛΙΝΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις