ΛΑΡΙΣΑ

Η “Ανυπόταχτη Θεσσαλία” σε Γιάνουλη Φαλάνη και Αμπελώνα

Κλιμάκιο στελεχών της Ανυπότακτης Θεσσαλίας αποτελούμενο από τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Δέσποινα Λιάκου, Αποστολή Σαλταγιάννη Χρήστο Κατσιαφλιάκα, Μιλτιαδη Καβρακο, Μαρία Γκερλη Τζαβολακη, Κωνσταντίνο Κλεισιάρη, Κατερίνα Τολίκα και άλλους συναγωνιστές πραγματοποίησαν περιοδεία σε Γιάνουλη Φαλάνη και Αμπελώνα Λάρισας την Πέμπτη 9-5-2019 μεταφέροντας το μήνυμα της Ανυπότακτης Θεσσαλίας

Στις συνομιλίες με τους νέους τους αγρότες και τους επαγγελματίες της περιοχής τέθηκαν τα θέματα της διαρκούς λιτότητας, της υπερχρέωσης προς τις τράπεζες, τέθηκε ακόμη το θέμα της συρρίκνωσης του λαϊκού εισοδήματος, της ανεργίας της άγριας υπερφορόλογησης από την οποία προκύπτει το πλεόνασμα για την εξυπηρέτηση του χρέους. Παράλληλα σε μια αγορά που ματώνει ο αγροτικός κόσμος και οι παραγωγοί αγωνίζονται για να μείνουν στην γη τους με προοπτική .

Έντονη και πάλι η απουσία συγκροτημένων σχεδίων για την ανάπτυξη της περιοχής. Στην Γιάνουλη Φαλάνη και τον Αμπελώνα Λάρισας όλα μοιάζουν αφημένα στην τύχη τους.

Ως αποτέλεσμα η φτώχια ριζώνει στα λαϊκά στρώματα όπως συμβαίνει σε όλη την Θεσσαλία, ενώ μεταξύ των νέων, των γυναικών, των μακροχρόνια άνεργων κυριαρχεί η οργή η απογοήτευση και το αίσθημα εγκατάλειψης

Στην Ανυπότακτη Θεσσαλία δεσμευτήκαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας με όλους όσους είπαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε δύναμη θετικής ανατροπής στην Θεσσαλία, όπως συμβαίνει σε όλη την Ανυπότακτη Ελλάδα και την Ευρώπη.
Θέλουμε να γίνει ο λαός το αφεντικό στο τόπο μας!

Tην Κυριακή 12 Μαΐου 2019 η ανυπότακτη Θεσσαλία θα περιοδεύσει στην Ελασσόνα Τσαριτσανη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις