ΛΑΡΙΣΑ

Άμεση κινητοποίηση του ΕΛΓΑ ζητά ο Δήμος Τεμπών έπειτα και από τις σημερινές χαλαζοπτώσεις

Σημαντικές καταστροφές για ακόμη μια φορά σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα μετά και την σημερινή νεροποντή και χαλάζι που έπληξε την περιοχή του Δήμου Τεμπών σε αγροτικές παραγωγές με αποτέλεσμα οι παραγωγοί (αμυγδάλου -ροδάκινου -βερίκοκου -ελιάς -αμπέλια κα )  να βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι παραγωγοί της περιοχής μετρούν τις πληγές τους, καθώς μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών είδαν τους κόπους και τη σοδειά μιας ολόκληρης χρονιάς να «εξανεμίζονται».
Σε δήλωση του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Δ.Ε Νέσσωνος κ.Ιωάννης Αργυρίου δήλωσε: «Δεδομένου της έντονης, σφοδρής -από πλευράς ανέμων και βροχόπτωσης κατάστασης -που επικράτησε κατά το διάστημα 12-13 Μαρτίου που αποτέλεσμα είχε την ολοκληρωτική καταστροφή της εν εξέλιξη διαδικασίας καρποδεσίας στην περιοχή του Συκουρίου στην αμυγδαλοπαραγωγή, σήμερα το απόγευμα ήρθε και η ολοκληρωτική καταστροφή για τους παραγωγούς του δήμου μας .
Ζητάμε την άμεση κινητοποίηση του ΕΛΓΑ και των αρμόδιων υπηρεσιών να προβούν στην πλήρη καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν σήμερα το απόγευμα η παραγωγοί της Δ.Ε Νέσσωνος αλλά και των υπολοίπων  δημοτικών διαμερισμάτων  του δήμου μας».
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες