ΛΑΡΙΣΑ

Μία βδομάδα γεμάτη εκλογικά… εγκαίνια στη Λάρισα!

Οι άγιες ημέρες του Πάσχα, αλλά και η πρωτομαγιά που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη, διατηρούν μία ιδιαίτερη… “χαλαρότητα” στο προεκλογικό κλίμα, καθώς εύλογα το ενδιαφέρον έχει μπει σε δεύτερη μοίρα για τους πολίτες.

Ωστόσο, η μεθεπόμενη εβδομάδα θα μπει δυναμικά για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Λαρισαίων, αφού μέσα σε πέντε ημέρες έχουν προγραμματιστεί τρεις εκδηλώσεις εγκαινίων εκλογικών κέντρων, για ισάριθμες παρατάξεις.

Την αρχή αναμένεται να κάνει τη Δευτέρα 6 Μαΐου η Ρένα Καραλαριώτου και η «Λάρισα Μπροστά», στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ, απέναντι από το ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο νυν δήμαρχος κι επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολος Καλογιάννης θα εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο που βρίσκεται απέναντι από το αρχαίο θέατρο, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Τέλος, την Παρασκευή 10 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της “Πρωτοβουλίας Αξιών” του υποψηφίου δημάρχου και πρώην πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Παναγιώτη Γούλα, επί της Κούμα 23, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις