ΚΟΣΜΟΣ

Παιδόφιλος δολοφόνος πέθανε πριν δικαστεί για το φρικτό έγκλημα που ομολόγησε

Ένας 22χρονος που κατηγορείτο ότι δολοφόνησε έναν άνδρα και στη συνέχεια έφαγε το πτώμα του μαζί με 12χρονη με την οποία είχε σχέση, πέθανε εν αναμονή της δίκης του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Ρώσος Αρκάντι Ζβέρεφ είχε ομολογήσει τη δολοφονία του σπιτονοικοκύρη του, του 21χρονου Αλεξάντερ Πόποβιτς. Ομολόγησε επίσης ότι έβρασε το μάτι του, έψησε στο φούρνο το κομμένο κεφάλι του και ενθάρρυνε τη 12χρονη να τηγανίσει και να φάει την καρδιά και τον εγκέφαλό του. Η 12χρονη είχε πει στην αστυνομία ότι δοκίμασε την καρδιά, αλλά της φάνηκε υπερβολικά γλυκιά, ενώ τα μυαλά ήταν «πολύ πιο νόστιμα».

Ο Ζβέρεφ είχε ομολογήσει επίσης ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 12χρονη, μαζί με την οποία ταξίδεψαν με αυτοκίνητο μία απόσταση 2.400 χιλιομέτρων από το Σότσι στην Αγία Πετρούπολη, χωρίς την άδεια των γονιών της.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Ζβέρεφ έπεσε σε κώμα πριν από τέσσερις μήνες, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, προτού πεθάνει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τον Ζβέρεφ σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη, αρκετές εκδοχές έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μία από αυτές θέλει τον Ζβέρεφ να εξοργίζεται όταν το θύμα του είπε πως το κορίτσι ήταν πολύ μικρό για να είναι σεξουαλικά ενεργό, ενώ μία άλλη φέρει τον Πόποβιτς να ζήτησε υψηλότερο ενοίκιο.

Όσο για την κοπέλα, συνεχίζει να κρατείται σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων, αλλά δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κανιβαλισμό, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Η μητέρα του θύματος, Γκαλίνα Πόποβιτς, δήλωσε ότι δεν θα ρίξει ούτε ένα δάκρυ για τον δολοφόνο του παιδιού της. Όπως ανέφερε, έλαβε ένα τηλεφώνημα με το οποίο ενημερώθηκε ότι η υπόθεση της δολοφονίας του γιου της έκλεισε, καθώς ο ύποπτος πέθανε, ενώ η κοπέλα είναι πολύ μικρή για καταλογισμό.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις