ΛΑΡΙΣΑ

Έκκληση κάνει η Ευ. Λιακούλη για την Παιδική Στέγη

Η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Λίτσα Λιακούλη και το Τμήμα Εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης, επισκέφθηκαν την παιδική στέγη και πραγματοποίησαν δράση με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή. Εκεί, συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της «Παιδικής Στέγης» κ. Αγγέλα Σιτρά και τα στελέχη της και συζήτησαν για τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στη δομή. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε στην πρωτοβουλία του ΟΚΑΝΑ να πραγματοποιήσει ένα μαραθώνιο αγάπης για τα παιδιά της «Παιδικής Στέγης» , μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη.

Σε σχετική δήλωσή της για το θέμα,  η κ. Λιακούλη κάνει έκκληση στους Λαρισαίους τονίζοντας τα εξής:

«Επισκεφθήκαμε την «Παιδική Στέγη»  μαζί με τους Εθελοντές του ΟΚΑΝΑ και διαπιστώσαμε από κοντά, την πολύ δύσκολη κατάσταση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο και είναι πολύ χαμηλών εισοδημάτων και παιδιά απόρων οικογενειών. Η «Παιδική Στέγη» δεν έχει δικούς της πόρους και βρίσκεται σε μεγάλη δυσκολία  να ταΐσει τα παιδιά. Σοκαριστήκαμε από την κατάσταση και από τις τεράστιες προσπάθειες της Προέδρου και των μελών του ΔΣ, που είναι εθελοντές , για να διασφαλίσουν τα αναγκαία. Οι άνθρωποι δεν ζητάνε χρήματα, αλλά μακαρονάκι κοφτό, μακαρόνια Νο 6, ρύζι μπονέτ, σάλτσα ντομάτας, δημητριακά, τυρί γκούντα, μέλι, μερέντα, βιτάμ και γάλα εβαπορέ.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε. Ένα πακέτο μακαρόνια ή ένα κουτί γάλα, είναι δυνατό να το εξασφαλίσουμε για τα παιδάκια, ειδικά αυτές τις ημέρες. Παράλληλα, βρίσκομαι ήδη σε επαφή και συζήτηση με τους φορείς της πόλης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λάρισας, ώστε να βρούμε μια οριστική λύση για το θέμα. Κάνω έκκληση σε όλους τους Λαρισαίους , τουλάχιστον για το διάστημα αυτό και μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση, να κρατήσουμε τη δομή ανοιχτή. Τον μαραθώνιο αγάπης για συλλογή τροφίμων , πραγματοποιούμε με τον ραδιοφωνικό σταθμό  «PRESSING 90,1 fm» και δεχόμαστε τα συγκεκριμένα τρόφιμα καθημερινά και μέχρι την Μ Πέμπτη είτε στο Κέντρο Πρόληψης Λάρισας , Μανωλάκη 9-11δ, ώρες 8:00 – 15:00 είτε στο ραδιόφωνο Pressing 90,1 fm  Καραολή και Δημητρίου 10  (Νεάπολη)  ώρες 8:00 – 24:00. Η  αγάπη και η αλληλεγγύη,  είναι μέρος της  ύπαρξής μας και πολλές φορές, μια απλή πράξη, χωρίς λόγια . Στα δύσκολα, έχει μεγάλη αξία να είμαστε εκεί ΟΛΟΙ και κυρίως να είμαστε  ΜΑΖΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! Καλή Ανάσταση!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες