ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Ερμής Αγιάς Λάρισας στην Κω

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο Ερμής Αγιάς Λάρισας στην αναμέτρηση που «άνοιξε» την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αφού ηττήθηκε με 78-69 από τον Ιπποκράτη στην Κω.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Γιάννη Λίβανου, που παίζοντας χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη Νέστωρα Κόμματο είχαν προβλήματα στην επίθεση και πήραν μία σημαντική διαφορά της τάξης των 12 πόντων με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου (23-11) και αυτό τους βοήθησε να ξεκινήσουν με καλύτερη ψυχολογία και το δεύτερο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Ερμή, βρήκε λύσεις από τους Μηλιώνη και Λάππα επιθετικά και κατάφερε να «μαζέψει» τη διαφορά – έστω και αν στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 42-32- στους τέσσερις πόντους, απαντώντας και στη συνέχεια άμεσα στην αντεπίθεση των γηπεδούχων. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, υπήρξαν αρκετά άστοχα σουτ των παικτών του Ερμή τη στιγμή που οι γηπεδούχοι βρίσκοντας τον δρόμο προς το καλάθι έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο με 62-51.

Δύσκολη η αποστολή στην τελευταία περίοδο για τον Ερμή, που προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα, αλλά η αστοχία του και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ δεν τον βοήθησαν να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παπαδόπουλος):  Λανέ 17 (3), Σκουφής 6 (2), Τρυπάς, Ναούμης 2, Καλαμπάκας 7 (1), Ασημακόπουλος 2, Χατζηνικόλας 10, Χαρίσης 17, Μαστόρος 14, Λάμπρου, Ψαθάς 3

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λίβανος): Μηλιώνης 9 (3), Τσιλούλης 12 (2), Σπυρόπουλος 7 (1), Τζόλος 2, Τριανταφύλλου 11 (3), Zιβάνοβιτς 14 (3), Λάππας 9 (1), Τσούμας, Λόλας 5.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις