ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος–μυστήριο στο Παπάγου: Τι κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας για την 26χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

Κάθε ώρα που περνάει νέες πληροφορίες για την υπόθεση της 26χρονης γυναίκας που έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στου Παπάγου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο star.gr και υποστήριξε ότι περίπου στις 10 το βράδυ είδε ένα αυτοκίνητο να σταματά ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Όπως σημείωσε η ίδια πηγή, η 26χρονη γυναίκα βγήκε σε έξαλλη κατάσταση. Αμέσως κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο οδηγός, ο οποίος άρχισε να την κυνηγά.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας επέστρεψε αναστατωμένος και της είπε πως είναι ο αδελφός της κοπέλας και πως την είχε χάσει. «Δεν ξέρω πού είναι» φέρεται να είπε.

Η κοπέλα, φτάνοντας στο αδιέξοδο, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, φαίνεται ότι δεν είχε πού να πάει και ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα της πολυκατοικίας στον τρίτο όροφο. Το διαμέρισμα ήταν άδειο. Η ιδιοκτήτρια το νοίκιαζε μέσω Airbnb.

Η ιδιοκτήτρια, που μένει στον από κάτω όροφο, άκουσε τον θόρυβο και ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς υπέθεσε ότι είχαν μπει διαρρήκτες. Δευτερόλεπτα μετά βρήκε την 26χρονη στον ακάλυπτο, σοβαρά τραυματισμένη. Η αστυνομία ειδοποίησε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ζούσε μια ερωτική απογοήτευση και ότι λίγο πριν πέσει στο κενό είχε έναν καυγά με συγγενικό της πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν αυτό της αυτοκτονίας.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις