Life & Style

Η ανακοίνωση του EPSILON για την Αννίτα Πάνια

Ο τηλεοπτικός σταθμός επισημαίνει ότι η παρουσιάστρια δεν είχε σχέση με το «ατυχές περιστατικό» που οδήγησε στη ματαίωση της εκπομπής

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε τηλεοπτικός σταθμός EPSILON έπειτα από τις αναφορές για τη δίωξη  κατά της Αννίτας Πάνια.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα πρόσφατα γεγονότα της 21ης -4-2019 που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ρητώς επιβεβαιώνει ότι η κα Πάνια δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τον σεβασμό μας στο πρόσωπο της κας Πάνια και θεωρούμε τιμή μας τη συνεργασία τόσο μαζί της όσο και με τον κ.Νίκο Ηλία ως εκπρόσωπο του οίκου ALISDIEM του οποίου το λογότυπο αναφέρθηκε ατυχώς και αδικαιολόγητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία φερόταν να αναζητούσε την παρουσιάστρια μετά από μήνυση που έκανε εναντίον της, συνεργάτιδα της.

Σύμφωνα, με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, την Κυριακή, όλοι ήταν στο πλατό της εκπομπής και περίμεναν την παρουσιάστρια για να βγει η εκπομπή στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η Αννίτα Πάνια ενημέρωσε πώς πρέπει να φύγει επειδή ο πατέρας της ήταν άρρωστος. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αννίτα Πάνια έχει συλληφθεί, αλλά με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η παρουσιάστρια δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η Αννίτα Πάνια κατηγορείται από εργαζόμενη του καναλιού EPSILON για απειλή και εξύβριση, η οποία και υπέβαλε μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις