ΛΑΡΙΣΑ

Θεσσαλική συμμετοχή στην διεθνή έκθεση Hermes Expo 2019

Στην 28η διεθνή επιχειρηματική έκθεση  Hermes Expo 2019, που πραγματοποιήθηκε σε 3 πόλεις των ΗΠΑ -Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη – συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οργανώθηκαν  business to business συναντήσεις με Ελληνοαμερικανούς  επιχειρηματίες, προκειμένου να δικτυωθούν  οι  θεσσαλικές επιχειρήσεις που  θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να δραστηριοποιηθούν εξαγωγικά στην Αμερική. Στο περιθώριο της πρώτης μέρας της έκθεσης στην Ουάσιγκτον, η Θεσσαλική αντιπροσωπεία είχε την  ευκαιρία να συναντήσει ομογενείς επιχειρηματίες καθώς και βουλευτές του Αμερικάνικου Κογκρέσου. Δεύτερος σταθμός για την Hermes Expo  ήταν η Φιλαδέλφεια, με μεγάλη συμμετοχή ομογενών και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων. Οι διοργανωτές παρέθεσαν δείπνο στους συμμετέχοντες φορείς στη διάρκεια του οποίου βραβεύτηκε  και ο Λαρισαίος,  στην καταγωγή, γνωστός καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας.

Τα προϊόντα των Θεσσαλικών επιχειρήσεων άφησαν άριστες εντυπώσεις  και στη Νέα Υόρκη, τρίτο και τελευταίο σταθμό της Hermes Expo 2019.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας  εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και δια βίου Μάθησης Ν. Λιούπας και η πρ. αντιπεριφερειάρχης και εντεταλμένη σύμβουλος Μ. Μαμάρα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες