ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Όταν ο αθλητισμός ενώνει ακόμη και… πολιτικούς αντιπάλους!

Ναι, ο αθλητισμός ενώνει και το δείχνει σε κάθε έκφανσή του. Τι κι αν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Αγιάς διασταυρώνουν τα ξίφη τους, τι κι αν ελέω προεκλογικής περιόδου οι τόνοι ανεβαίνουν, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρης Καλαγιάς, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Λίγο μετά τον τερματισμό του δημάρχου στον Μαραθώνιο του Κισσάβου.

Μάλιστα, ο κ. Καλαγιάς έσπευσε να αναρτήσει τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγώντας πως “μπορεί πολιτικά να μας χωρίζουν θάλασσες αλλά προσωπικά δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί του …και λίγο προεκλογικό χιούμορ ..έβαλε τα αθλητικά του ο δήμαρχος για να προλάβει το νήμα αλλά ο υπογράφων δεν τρέχει γιατί απλά το απολαμβάνει, γιατί μετά από αυτές τις εκλογές σε όλη την Ελλάδα …κερδισμένοι θα είναι ΟΛΟΙ οι δημότες ..!!.

Ο Αντώνης Γκουντάρας από την πλευρά του ανάρτησε φωτογραφίες με τον ίδιο να τρέχει κι έγραψε: “Μπορεί οι ανάγκες του δήμου να είναι μεγάλες και οι υποχρεώσεις πιεστικές, μπορεί η προεκλογική περίοδος να προσθέτει νέες υποχρεώσεις, αλλά ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας δεν έχασε την ευκαιρία.

Πήρε και φέτος μέρος στο Μαραθώνιο του Κισσάβου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών.
Η σχέση του Αντώνη Γκουντάρα με τον αθλητισμό είναι παλιά. Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι βασικός παίκτης σε ποδοσφαιρικές ομάδες …υψηλού επιπέδου. Αλλά και στο …τρέξιμο δεν πάει πίσω!

Έτσι λοιπόν η ευκαιρία της συμμετοχής στο Μαραθώνιου του Κισσάβου δεν χανόταν. Άλλωστε πάντα έχει αξία μια καλή προπόνηση για το καθημερινό τρέξιμο που προϋποθέτει η δουλειά του δημάρχου!”

Μετά το Πάσχα ξανά στα (αυτοδιοικητικά) χαρακώματα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις