ΛΑΡΙΣΑ

Βολές Αγγελάκα σε Γκουντάρα για τα έργα 10 εκατ. ευρώ στο Δήμο Αγιάς

«Εκτός ελέγχου η φόρα της προεκλογικής κούρσας του απερχόμενου Δημάρχου»

Βολές κατά του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου στο Δήμο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα, εξαπέλυσε ο έτερος υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο κ. Γιάννης Αγγελάκας: Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η φόρα της προεκλογικής κούρσας του απερχόμενου Δημάρχου Αγιάς κ. Α. Γκουντάρα.

Έτσι στα 10 εκατομμύρια ευρώ κοστολογεί τα έργα που μπαίνουν στη φάση υλοποίησης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της 19ης Απριλίου 2019. Σε αυτά που πράγματι εκτελούνται ,δεν δίστασε να συμπεριλάβει πέραν των όσων είναι ακόμη στα σκαριά και εκείνα που οι μελέτες τους δεν έχουν ολοκληρωθεί,έργα για τα οποία μελέτες δεν υπάρχουν, έργα που  η αρμοδιότητα ή  η  εκτέλεσή τους  ανήκει σε άλλους και 3.000.000 ευρώ για τον χείμαρρο Άμυρο! Πρόκειται για προσφιλέστατη άλλωστε τακτική η οικειοποίηση έργων άλλων και ανέξοδο προεκλογικό χρησιδάνειο .

Συμπεριέλαβε δημαρχεία, δύο τον αριθμό, ένα στην οικία Αντωνίου και  ένα στην κεντρική πλατεία. Άραγε πρόκειται για χειμερινό και θερινό, επίσημο και πρόχειρο ; Ποιός ξέρει! Και δεν θα εκπλαγούμε αν μέχρι τις εκλογές δεν μας μιλήσει και για τρίτο, στα παράλια, μιας κι εκεί ως πρώην Δήμαρχος Μελιβοίας δεκαπέντε χρόνια δεν πρόκαμε να κάνει!

Έργα που τα έχει στο μυαλό του, σαν το κυνοκομείο των 700.000 ευρώ. Έργα του και οι αιτήσεις συνδημοτών  για σύνδεση με το φυσικό αέριο (πάνω από 300 αιτήσεις κατ’ αυτόν) που ευτυχώς δεν κοστολογήθηκαν.

Κύριοι της απερχόμενης πλειοψηφίας , οι συνδημότες μας σας ακούνε να μιλάτε χρόνια για εκατομμύρια ευρώ , έργα και προκοπή όμως δεν είδαν. Οι αριθμοδείκτες έχουν αξία όταν είναι αληθείς. Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Μέρες έμειναν…..

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες