ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Λεφτά” Αισθήματα στις 3 Μαΐου στο Χατζηγιάννειο

Μετά τις τρεις επιτυχημένες παραστάσεις “Αυτός ο Δον Ζουάν”, “Βότκα Μολότοφ” και “Η Τραπεζαρία”, η θεατρική ομάδα του Φροντιστηριακού Οργανισμού «Κέντρον» παρουσιάζει φέτος το έργο “Λεφτά” Αισθήματα, μια κωμωδία του Μιχάλη Μιχαηλίδη σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Ανδρέου, την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Λίγα λόγια για το έργο
Χρήμα! Ο λόγος που ξυπνάμε νωρίς το πρωί και η σκέψη με την οποία κοιμόμαστε το βράδυ. Λίγοι το έχουν, πολλοί το ονειρεύονται! Τι μπορεί να συμβεί όμως, όταν το χρήμα μας χτυπήσει την πόρτα; Έξι σχετικά… “απλοί” άνθρωποι, συνηθισμένοι, αγαπημένοι μας δείχνουν με τον πιο κωμικό τρόπο πως ο φθόνος μπορεί να επηρεάσει τις ζωές μας και μέχρι που θα έφτανε ο άνθρωπος προκειμένου να γίνει πλούσιος!

Αντί εισιτηρίου θα συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Προσφυγικών Καταυλισμών).

Παίζουν οι: Γιάννης Καραβαριώτης, Δανάη Γιαβροπούλου, Ελένη Κατσιούλη, Χρύσα Μυλωνά, Μιχάλης Κατσαμπέρης, Εβίτα Ζουμπουρλού, Γιώργος Γκαρλέμος, Κωνσταντινίκη Καλινίδη, Αχιλλέας Ζόρτος, Κλοάντια Ισουφάι, Γιάννης Ελαφρόπουλος, Μυρτώ Χαρούλη, Λουκάς Κρίσαλης και Ευθύμης Μακρής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες