ΛΑΡΙΣΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στην παράσταση διαμαρτυρίας στην 5η ΥΠΕ από την ΑΔΕΔΥ Λάρισας

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ Λάρισας τους εργαζόμενους του Δημόσια Τομέα να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας  που οργανώνουν οι Φορείς του Νομού στην 5η ΥΠΕ τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 12:30 το μεσημέρι. Αναλυτικά:

«Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, δικαίωμα κάθε ανθρώπου και υποχρέωση του κράτους να την παρέχει δωρεάν σε όλες και όλους, μέσα από ένα ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν  σύστημα Υγείας

Χωρίς προσωπικό, εξοπλισμό, πόρους τα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια για να παρέχουν περίθαλψη και νοσηλεία στους πολίτες.

Βιώνουμε την απόλυτη υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και των Κέντρων Υγείας σε υποδομές, ενώ παράλληλα  το προσωπικό δεν επαρκεί, οι κενές θέσεις των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού  είναι δεκάδες.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δημόσια Τομέα να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας  που οργανώνουν οι Φορείς του Νομού  στην 5η ΥΠΕ τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 12:30 το μεσημέρι .

Αγωνιζόμαστε για ένα καθολικό δημόσιο σύγχρονο και δωρεάν σύστημα υγείας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες