ΛΑΡΙΣΑ

Με εκπροσώπους συλλόγων ΑμεΑ συναντήθηκε ο υπ. Δήμαρχος Παναγιώτης Γούλας

«Μια πόλη λειτουργική σημαίνει μια πόλη που σέβεται τον κάθε πολίτη. Που διασφαλίζει την προσβασιμότητα σε όλους. Σημαίνει σεβασμός στον δημόσιο χώρο.

Με πεζοδρόμια για τους πεζούς, για γονείς με καρότσι, για ηλικιωμένους, για ανθρώπους με αναπηρία. Χωρίς εμπόδια, χωρίς δίτροχα.

Μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική σημαίνει ότι αυτά ισχύουν παντού, σε κάθε γειτονιά και όχι μόνο στο κέντρο της», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας, μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας.

«Θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτά και τις οικογένειες τους.

Ότι θετικό υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια  θα το στηρίξουμε, αλλά είναι βασικό να προγραμματίσουμε με ορίζοντα 10ετίας, ουσιαστικά έργα αποκατάστασης της προσβασιμότητας ανά συνοικία, ώστε να καταστούν προσβάσιμα όλα  τα πεζοδρόμια και οι πλατείες της πόλης μας, ενώ άμεσα θα πρέπει να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί η βελτίωση της προσβασιμότητας των χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος του Δήμου», είπε ο κ. Γούλας.

Τα μέλη του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών αλλά και η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας, παρέδωσαν υπομνήματα με τα αιτήματά τους, τα οποία όπως δήλωσε ο κ. Γούλας, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Στη συνάντηση, ήταν παρόντες οι:

Πάικος Στέφανος: πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας.

Πατσιούρας Αθανάσιος: πρόεδρος Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών.

Τριζόγλου Νικολέττα: Α΄αντιπρόεδρος  Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών.

Φλέγκα Θεοδώρα: Β΄αντιπρόεδρος Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών.

Καλαϊτζίδης Ευθύμιος: Γραμματέας Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών.

Μπούρα Δήμητρα:  Οργανωτικός Γραμματέας Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν μέλη και υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες