ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση του ΟΚΑΝΑ για τον εθελοντισμό στον Αμπελώνα  

Εκδήλωση στον Αμπελώνα με θέμα:« Ο εθελοντισμός και η   κοινωνική προσφορά στα χρόνια της κρίσης – Προκλήσεις   και  Προοπτικές» συνδιοργανώνουν, το  Κέντρο Πρόληψης Λάρισας – ΟΚΑΝΑ, o Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα «Η ΑΡΩΓΗ», ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελώνα και το 1o Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 11.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Αμπελώνα και στόχος της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, η επισήμανση των δυσκολιών και αδυναμιών του κοινωνικού κράτους, καθώς και οι σύγχρονες προκλήσεις και διεκδικήσεις, που διαμορφώνουν τις προοπτικές  για το παρόν και το μέλλον.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν με ομιλίες και οπτικοακουστικό υλικό οι θέσεις των φορέων, ενώ θα συμμετέχουν η χορωδία και το Τμήμα Εθελοντών του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευθούν από το ΚΠ ΟΚΑΝΑ ο Απόστολος Παπαϊωάννου, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» για την μεγάλη προσφορά του στον εθελοντισμό και στον τόπο μας, καθώς και οι δημοσιογράφοι Κώστας Τσόλας, Γιάννης Παιδής,  Δημήτρης Γκατζηρούλης και  Θανάσης Κατσάνης,  για την μεγάλη και διαρκή προσφορά τους στην προβολή δράσεων εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς, ειδικά στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική, γιατί αποτελεί μια δυνατή απάντηση αντίστασης στην αλλοτρίωση και στην αποξένωση της εποχής μας

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες