ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της «Ορμής Ανανέωσης» – Γαμβρούλας: Σηκώσαμε τους νέους της Λάρισας από τους καναπέδες (φωτο – βίντεο)

Το εκλογικό της κέντρο εγκαινίασε η δημοτική παράταξη «Ορμή Ανανέωσης» το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα.

Λαρισαίοι και Λαρισαίες όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γαμβρούλα να τους ευχαριστεί και να τονίζει: «Έχουμε καταφέρει αυτό που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στα δημόσια πράγματα: να κινητοποιήσουμε και να σηκώσουμε από τον καναπέ τους, τους νέους. Οι νέοι αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν. Γιατί θέλουν να ζήσουν εδώ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος από αυτό για τη Λάρισα. Ούτε και για τη χώρα μας. Αποφάσισαν τα παιδιά της Λάρισας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε άλλο πολιτικό DNA. Το DNA ενός πολίτη που παρεμβαίνει με αποφασιστικότητα. Που δεν απογοητεύεται, που έχει άποψη και την εκφράζει. Η πόλη μας και η χώρα χρειάζονται ανθρώπους της εποχής, οι οποίοι νιώθουν τους ανέμους της. Γιατί η δουλειά του δήμου δεν είναι μόνο να μαζεύει τα σκουπίδια και να κλείνει τις λακκούβες στους δρόμους.

Όσοι πιστεύουν ότι ο δήμος είναι μόνο αυτό έχουν επιλογές. Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται μία άλλου τύπου, μια εμπνευσμένη και σύγχρονη δημοτική αρχή, η οποία θα πάει τη Λάρισα στις επόμενες δεκαετίες. Μια δημοτική αρχή που θα έχει πραγματικά την ικανότητα να αλλάξει τελείως τη φυσιογνωμία της Λάρισας προς το καλύτερο. Όχι γιατί αποτελείται κυρίως από νέους, αλλά γιατί αποτελείται από καλούς, σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους. Από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν πλάτη».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

M.T.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες