ΛΑΡΙΣΑ

Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης ο Γούλας

Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων , Παναγιώτης Γούλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Πρωτοβουλία Αξιών .

Ο κ. Γούλας επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς για τα προβλήματα τους, το Κ.Α.Π.Η. όπου άκουσε από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τη δική τους ανάγνωση για τη γειτονιά και την πόλη τους και συνομίλησε με καταστηματάρχες της περιοχής.

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα ζωντανό παράδειγμα, που επιβεβαιώνει τη Λάρισα των δύο όψεων. Τους δύο διαφορετικούς κόσμους που δημιούργησε η άναρχη ανάπτυξη της πόλης, αλλά και η αδυναμία και ατολμία των δημοτικών αρχών, να «ακουμπήσουν», να σχεδιάσουν και να λύσουν τελικά, τα δύσκολα προβλήματα.

Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής κουράστηκαν.

Κουράστηκαν να τους θυμούνται πριν τις εκλογές, να τους υπόσχονται σχεδόν τα πάντα και να τους ξεχνάνε και πάλι μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Σε αυτό το κομμάτι της πόλης μας θα συναντήσει κανείς, σχεδόν όλα τα προβλήματα που για μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη θα έπρεπε να είναι λυμένα. Από τις τραγικές ελλείψεις σε βασικές υποδομές (πεζοδρόμια, πλατεία, δρόμοι, δημόσια συγκοινωνία) μέχρι τα θέματα ασφάλειας και παραβατικότητας.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε από την επόμενη μέρα των εκλογών με τους κατοίκους της περιοχής», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις