ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Που θα λειτουργήσουν τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων στη Λάρισα – Πότε θα γίνουν τα εγκαίνια

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική περίοδος στο δήμο Λαρισαίων, με την έναρξη λειτουργίας των εκλογικών κέντρων να αποτελεί κομβικό σταθμό, αφού ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση όλων των παρατάξεων.

Ο νυν δήμαρχος κι επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολος Καλογιάννης αναμένεται να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο που βρίσκεται απέναντι από το αρχαίο θέατρο, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Δύο μέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, αναμένεται να εγκαινιάσει το εκλογικό της κέντρο η επικεφαλής της «Λάρισα Μπροστά», Ρένα Καραλαριώτου, στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ, απέναντι από το ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου στις 9 το βράδυ εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο η «Ορμή Ανανέωσης» του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γαμβρούλα, επί της οδού Βενιζέλου 146.

Αύριο Παρασκευή επίσης, στις 8.30 το βράδυ εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο και η παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» του υποψηφίου δημάρχου Λάρισας Κώστα Βαϊούλη, επί της οδού Κούμα 44.

Επί της Κούμα 23, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο, θα στηθεί το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών» του υποψηφίου δημάρχου κ. Παναγιώτη Γούλα. Ο χρόνος των εγκαινίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, αλλά σίγουρα θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Σε διαφορετική φιλοσοφία κινείται σταθερά η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Πέτρο Κρίκκη, η οποία δε θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο, αλλά ενδεχομένως να δούμε κάποιο «περίπτερο» σε κεντρικό σημείο της Λάρισας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες